WSReborn ban yiyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aşırı derece raporlanmaz isen (her oyun) bir sorun çıkartmaz.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben daha hiç LPReborn dada WSReborn dada ban yemedim vanguardı kapat oynarken 1 adam ticket atıcam diye maç sonuna kadar ağlamıştı 10 20 hesaptan reportlayacağım demişti çok fazla report yedim hala ban yemedim :D

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ana hesabımda oynuyorum, ban yemekten korkmadığım için ama yine de insan oynayabildiği kadar oynamak istiyor. Şu zamana kadar ban yemedim fakat kogmaw oynamak istiyorum. haliyle çok report yiyeceğim. Şu zamana kadar 50 maç attıysam 2 report yemişimdir, kogmaw ile muhtemelen 50 maçta 30 report yerim. bu ban riskini arttırır mı, bilenler yazabilir mi?
botted bir hesap almadıysan ban riskin oldukça düşüktür hile ud (tespit edilmemiş)çünkü
fakat riot ticket falan sıkıntı olabilir ben her maç evade açık oynadım wsreborn çıktığından beri no ban
ticket sıkıntı olabilir ama

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Daha hiç ban yemedim. Bazen biraz abartıp ARAM, URF gibi yerlerde de evade açıyorum. Baya belli oluyor sc falan diyorlar da henüz dediğim gibi ban yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ana hesabımda oynuyorum, ban yemekten korkmadığım için ama yine de insan oynayabildiği kadar oynamak istiyor. Şu zamana kadar ban yemedim fakat kogmaw oynamak istiyorum. haliyle çok report yiyeceğim. Şu zamana kadar 50 maç attıysam 2 report yemişimdir, kogmaw ile muhtemelen 50 maçta 30 report yerim. bu ban riskini arttırır mı, bilenler yazabilir mi?
hocam belli etmediğin sürece sorun yok her oyunda 3-4 report yersen 3-4 oyun içinde ban yersin

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Risk oldukça düşük büyük ihtimalle yemezsin ben 7 hesabımda oynadım 7side ban yemedi

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yemezsin hocam sen exploit kullanmadıkça yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Belli edip, rapor yersen her türlü sorun olacaktır. Rapor sisteminin çalışma mantığı bu

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Botla kasılmış bir hesaplar bu aralar ban yiyor o yüzden script mi atıyo botlu hesap diye mi anlayamıyorsun ama ben botsuz kendi hesabımda bansız oynayabiliyorum. Eva falan kapatıyorum tabii çaktırmadan :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Botla kasılmış bir hesaplar bu aralar ban yiyor o yüzden script mi atıyo botlu hesap diye mi anlayamıyorsun ama ben botsuz kendi hesabımda bansız oynayabiliyorum. Eva falan kapatıyorum tabii çaktırmadan :D
Çok büyük cesaret değil mi ya. Denemek istiyorum ana hesabımda ama hep bi korku oluyor

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Çok büyük cesaret değil mi ya. Denemek istiyorum ana hesabımda ama hep bi korku oluyor
valla ben ana hesapta oynadım çaktırmadan oynadığım için hiç reportta yemedim ban da yemedim. Evade'i kapatıyorum sadece adamların skiller, flash, totem vs bunlar açık oynuyorum. Skin changer bir de bi de bc morg oynayıp q ları script ile atıyom ara sıra kaçırıyom bilerek. Yılanlıyorum full :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eğer fazla belli etmezsen yakalanmazsın bence
Post automatically merged:

Eğer fazla belli etmezsen yakalanmazsın bence

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam oynayış şeklinize bağlı zaten ben ban yemedim daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...