Uzman Üye
Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarımknk 1 yıldır kullanıyorum daha yemedim ban elo dia
yalan falan söylediğim yok. 1 yıldır bu hileyi kullanıyorum 1 hesabım tek ban yedi oda bot ile kasıldığı için el emeği bir hesapta oynuyorum sc siz 1 maçım yoktur.Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarımsiz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script
Benimde hesabım ban yemedi 50den fazla maç var. Ama, ara sezonda oynuyordum. Şuan hala ban yememiş.Mesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarımsiz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script
Kanka yalan söylemenin mantıgı yokki istenen gelir kullanır dener ben 1 yıl ban yemedim sonra yedim suan 1 yıldır yine yemiyorumMesela böyle söyleyen arkadaşlara inanmayın canlarımsiz bilirsiniz birader. Ben kullanmayın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sonu hüsran main hesapta önermiyorum. urfta 2 3 report ye direkt hesap askıya alındı kesinlikle dt şuan bu script
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?