Onaylı Üye
bende aynı şekil 2 yıldır kullanıyorum böyle birşey ilk defa geliyor başıma boted ne ddemek onu bilmiyorumoynadığınız hesaplar botted mı acaba çünkü botted ise anında ban yiyor ve de log dosyasını bir temizlemeyi deneyin çünkü ben wsr ile 300-400 maç attım yeri geldi rage yeri geldi legit ban yemedim
botted ne demek hocamoynadığınız hesaplar botted mı acaba çünkü botted ise anında ban yiyor ve de log dosyasını bir temizlemeyi deneyin çünkü ben wsr ile 300-400 maç attım yeri geldi rage yeri geldi legit ban yemedim
hocam botted dediğimiz şey bir program ile seviye kasılmış hesaplar oluyor işlevi şöyle kendi kendine botlarla oyuna giriyor 30 seviyeye kadarda xp kasıyor bunlar botted oluyorbotted ne demek hocam
bende aynı şekil 2 yıldır kullanıyorum böyle birşey ilk defa geliyor başıma boted ne ddemek onu bilmiyorum
o zaten Allahin emri. botted hemen yiyorban yememe garantisi yok boted hesap yer
kanka dodge komple kapali bende. sadece spell ve farm icin kullaniyorum. hic ban yemedimlegit bi confing ile oynarsan kanka ban yemessen botted hesap ile mmuhetemelen yemişssindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?