25 Şub 2024 #1 GOKTUG23 G Onaylı Üye Katılım 6 Ağu 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 24 3 HİZMET YILI mesela smolder oynuyordum hiç bir sklini atmıyordu sonra kendi elimle r atım oyun boyunca birdaha r kulanamadım r tıklasam bile atmıyordu aynısı ekko da başıma geldi neden olduğunu bilen varmı
mesela smolder oynuyordum hiç bir sklini atmıyordu sonra kendi elimle r atım oyun boyunca birdaha r kulanamadım r tıklasam bile atmıyordu aynısı ekko da başıma geldi neden olduğunu bilen varmı
Çözüm Fixεr 25 Şub 2024 Merhaba, WSReborn şuan için smolder desteklemiyor bu yüzden skilleri atmaması normal. Desteklenen şampiyonları oynamanız gerekiyor aşağıya bıraktığım linkten hangi şampiyonların desteklendiğine bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba, WSReborn şuan için smolder desteklemiyor bu yüzden skilleri atmaması normal. Desteklenen şampiyonları oynamanız gerekiyor aşağıya bıraktığım linkten hangi şampiyonların desteklendiğine bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
25 Şub 2024 #2 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Merhaba, WSReborn şuan için smolder desteklemiyor bu yüzden skilleri atmaması normal. Desteklenen şampiyonları oynamanız gerekiyor aşağıya bıraktığım linkten hangi şampiyonların desteklendiğine bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Son düzenleme: 25 Şub 2024 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhaba, WSReborn şuan için smolder desteklemiyor bu yüzden skilleri atmaması normal. Desteklenen şampiyonları oynamanız gerekiyor aşağıya bıraktığım linkten hangi şampiyonların desteklendiğine bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
26 Şub 2024 #3 1sancak1 Öylesine Bir Oyuncu Seçkin Üye Katılım 29 Nis 2019 Mesajlar 457 Çözümler 7 Tepki puanı 37 Ödüller 8 Yaş 36 Sosyal 7 HİZMET YILI ƒixer' Alıntı: Merhaba, WSReborn şuan için smolder desteklemiyor bu yüzden skilleri atmaması normal. Desteklenen şampiyonları oynamanız gerekiyor aşağıya bıraktığım linkten hangi şampiyonların desteklendiğine bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Buradaki tüm şampiyonlar kusursuz çalışıyorlar, doğru anladım değil mi? Oyla 0 Olumsuz oyla
ƒixer' Alıntı: Merhaba, WSReborn şuan için smolder desteklemiyor bu yüzden skilleri atmaması normal. Desteklenen şampiyonları oynamanız gerekiyor aşağıya bıraktığım linkten hangi şampiyonların desteklendiğine bakabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Buradaki tüm şampiyonlar kusursuz çalışıyorlar, doğru anladım değil mi?
26 Şub 2024 #4 Fixεr 𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲 Donator Katılım 17 Ara 2015 Mesajlar 767 Çözümler 278 Tepki puanı 210 Ödüller 13 10 HİZMET YILI 1sancak1' Alıntı: Buradaki tüm şampiyonlar kusursuz çalışıyorlar, doğru anladım değil mi? Genişletmek için tıklayın ... Evet listede olan şampiyonların hepsi desteklenmekte. Oyla 0 Olumsuz oyla
1sancak1' Alıntı: Buradaki tüm şampiyonlar kusursuz çalışıyorlar, doğru anladım değil mi? Genişletmek için tıklayın ... Evet listede olan şampiyonların hepsi desteklenmekte.