Teşekkür ederim sadece bilgi edinmek istemiştim sağolasınjungle tracker yok, base ulti yok, çoğu heronun combosunu ayarlıyamıyorsun sana kötü yanını değilde diğer hilelerden farklı olan tek iyi yanını söyleyiyim sabaha kadar farm kesebilirsin sc de bu kadar
Np np yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Bgx daha iyi ama ban konusunda banlatıyor hemen 1.bgx 2.wsreborn toiri scriptten saymıyorum çünkü berbat bir script ne al oyna ne de aldırt birine wsreborn şu an ücretsiz olarak gayet kaliteli bgx e 20$ vermene gerek yokWSReborn bgx ve toirden iyi mi ? sizce hangisi daha iyi
kardesim tamamen sana katılıyorum ucret uzerıden satılanlara kafa tutar ınanınPiyasadaki neredeyse tüm yazılımları kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki neredeyse hiçbir fark yok. Wsreborn ücretsiz bir yazılım olmasına rağmen piyasadaki benim diyen diğer tüm ücretli yazılımlarla kafa kafaya yarışabilecek düzeyde. O yüzden boş yere diğer yazılımlara para vermemeni tavsiye ederim
BgxWSReborn bgx ve toirden iyi mi ? sizce hangisi daha iyi
karşılaştırman bile saçma aralarında en iyisi bgxWSReborn bgx ve toirden iyi mi ? sizce hangisi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?