selamlar chogath için sniper ayarları istiyorum yada ultiyi belli can altında atma gibi bir ayarı varmı sniperda bulamadım diğer türlü gayet iyi çalışıyor ulti dışında sniper eklentisi
teşkkürlerr
Ben ulti için %20 canın altına ulti at şeklinde ayarladım. Q su skillshot circle şeklinde ama rakibin gideceği yere atmıyor anlık bulunduğu yere atıyor desteklemediği için haberin olsun. Wsu skillshot line kullanabilirsin (susturma atan), E si mouse targetted kullanırsan otomatik açar diye biliyorum bi sıkıntı olursa yazarsın
Desteklenmeyen herolarda sniper ayarı oluyor ben çok desteklenmeyen heroları oynamanızı tavsiye etmiyorum illahi oynayacaksanız kendinizin deneyip ona göre bi ayar çıkarmanız lazım. Mesela wukongda skill sıralaması çok önemli e yi yanlış atarsan kötü pozisyonda kalır ölürsün vs.
Ben ulti için %20 canın altına ulti at şeklinde ayarladım. Q su skillshot circle şeklinde ama rakibin gideceği yere atmıyor anlık bulunduğu yere atıyor desteklemediği için haberin olsun. Wsu skillshot line kullanabilirsin (susturma atan), E si mouse targetted kullanırsan otomatik açar diye biliyorum bi sıkıntı olursa yazarsın