Videolarda kardeşimizin yaptığı @werasak ShamanCFG kullanılmıştır arkadaşlar evadesinden yaptığı combolara predictine kadar hepsini göreceksiniz videolarda config üzerinde çok az oynama yaptım kendimce gerisi shamancfg'nin ayarlarıdır
Ekli dosyayı görüntüle 83669Hocam bu tristiana neymiş böyle ya oyun taşıma heroyu valla clipleri atmadım ama bu tablodan anlarsınız millete nasıl bir fantazi uyguladığımı
not : xerath maçında feeder vardı oyüzden skor öyle .
So nice to see Tumble and Silver Bolts being used like that. I'm curious, would you mind sharing your settings and build for Vayne?
I'm lookjing to be prepared to use the settings when i reach the 50 posts milestone, and I think learning from a fellow player like you would be incredibly beneficial.
süresi bitmiş dostum videolar kimsede gözükmez onları teker teker bulamam çünkü format attım pc ye güncel olarak attığım düzinelerce videolar var onlara bakabilirsin
süresi bitmiş dostum videolar kimsede gözükmez onları teker teker bulamam çünkü format attım pc ye güncel olarak attığım düzinelerce videolar var onlara bakabilirsin
Videolarda kardeşimizin yaptığı @werasak ShamanCFG kullanılmıştır arkadaşlar evadesinden yaptığı combolara predictine kadar hepsini göreceksiniz videolarda config üzerinde çok az oynama yaptım kendimce gerisi shamancfg'nin ayarlarıdır
İlk öncelikle bunu buraya yazayım da arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ben shamancfg'yi görün içinize yatsın diye configle videolar paylaştım tam 14 adet kesit sonrasında sildim silmemin nedeni kesinlikle arkadaştan ötürü değildir herhangi bir garezim de yok gayet kullanışlı cfg'si var elbette eksiklikleri var tam değil zaten konusunda da belirtmiş ben kendi yaptığım ayarlarla oynuyorum bu şekilde daha işlevli oluyor benim açımdan cfg kullanmıyorum o yüzden bundan sonraki atacağım videolarda ki cfg kendime aittir bilginiz dahilinde bulunsun
bu videoda ki cfg bana ait artık bu şekilde atacağım klipleri