Temp, prefetch, %temp% temizledim. WSReborn klasörünü sildim. Belki sorun ondadır diye. Yine bir şey değişmedi, farklı internetten denedim. Olmadı hâlâ aynı sorun, açıyorum hileyi. Loadlıyorum. A ve B geliyor, yeni CMD açılıp direkt kapanıyor. Antivirüs programı kapalı, Defender kapalı ve diğer hileleri açtığımda hiçbir sorun çıkmıyor. Sadece WSReborn'da böyle bir sorunum var.
Konuna da yazdım, sana cevap veren arkadaşın bir yetkisi yok, sizlik bir durum diye bahsetmişsin de. Hilenin sayfasında desteklediği sürümler açıkça belirtiliyor, en son Windows 11 22H2 destekleniyor. Son gelen güncellemeleri kurduğun için kapanıyor muhtemelen. Bu suçlayıcı dil hiçbir şeyi çözmez.
Temp, prefetch, %temp% temizledim. WSReborn klasörünü sildim. Belki sorun ondadır diye. Yine bir şey değişmedi, farklı internetten denedim. Olmadı hâlâ aynı sorun, açıyorum hileyi. Loadlıyorum. A ve B geliyor, yeni CMD açılıp direkt kapanıyor. Antivirüs programı kapalı, Defender kapalı ve diğer hileleri...
1- Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- bazenleri config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
4- Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
5- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın. Sorun olabiliyor.
Konuna da yazdım, sana cevap veren arkadaşın bir yetkisi yok, sizlik bir durum diye bahsetmişsin de. Hilenin sayfasında desteklediği sürümler açıkça belirtiliyor, en son Windows 11 22H2 destekleniyor. Son gelen güncellemeleri kurduğun için kapanıyor muhtemelen. Bu suçlayıcı dil hiçbir şeyi çözmez.
Temp, prefetch, %temp% temizledim. WSReborn klasörünü sildim. Belki sorun ondadır diye. Yine bir şey değişmedi, farklı internetten denedim. Olmadı hâlâ aynı sorun, açıyorum hileyi. Loadlıyorum. A ve B geliyor, yeni CMD açılıp direkt kapanıyor. Antivirüs programı kapalı, Defender kapalı ve diğer hileleri açtığımda hiçbir sorun çıkmıyor. Sadece WSReborn'da böyle bir sorunum var.