2 Mar 2023 #1 BakiMu B Onaylı Üye Katılım 4 Mar 2018 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 37 8 HİZMET YILI oyun içerisinde farm yada combo yapacağı zaman şampiyon kitleniyor kalıyor. acab bir sorun mu var?
Çözüm #Adc Main 2 Mar 2023 BakiMu' Alıntı: oyun içerisinde farm yada combo yapacağı zaman şampiyon kitleniyor kalıyor. acab bir sorun mu var? Genişletmek için tıklayın ... Fps ve ms göstergeleri kapalıdır hocam ctrl f yapıp aç düzelir
BakiMu' Alıntı: oyun içerisinde farm yada combo yapacağı zaman şampiyon kitleniyor kalıyor. acab bir sorun mu var? Genişletmek için tıklayın ... Fps ve ms göstergeleri kapalıdır hocam ctrl f yapıp aç düzelir
2 Mar 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI BakiMu' Alıntı: oyun içerisinde farm yada combo yapacağı zaman şampiyon kitleniyor kalıyor. acab bir sorun mu var? Genişletmek için tıklayın ... Fps ve ms göstergeleri kapalıdır hocam ctrl f yapıp aç düzelir Son düzenleme: 4 Mar 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
BakiMu' Alıntı: oyun içerisinde farm yada combo yapacağı zaman şampiyon kitleniyor kalıyor. acab bir sorun mu var? Genişletmek için tıklayın ... Fps ve ms göstergeleri kapalıdır hocam ctrl f yapıp aç düzelir
4 Mar 2023 Konuyu başlatan #3 BakiMu B Onaylı Üye Katılım 4 Mar 2018 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 37 8 HİZMET YILI Ben neden bu postla ilgili sözlü uyarı aldım acaba Post automatically merged: 4 Mar 2023 Denicem üstad Adc Main' Alıntı: Fps ve ms göstergeleri kapalıdır hoocam ctrl f yapıp aç düzelir Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
Ben neden bu postla ilgili sözlü uyarı aldım acaba Post automatically merged: 4 Mar 2023 Denicem üstad Adc Main' Alıntı: Fps ve ms göstergeleri kapalıdır hoocam ctrl f yapıp aç düzelir Genişletmek için tıklayın ...
4 Mar 2023 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,550 Çözümler 1,053 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI BakiMu' Alıntı: Ben neden bu postla ilgili sözlü uyarı aldım acaba Post automatically merged: 4 Mar 2023 Denicem üstad Genişletmek için tıklayın ... Problem çözüldü mü hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
BakiMu' Alıntı: Ben neden bu postla ilgili sözlü uyarı aldım acaba Post automatically merged: 4 Mar 2023 Denicem üstad Genişletmek için tıklayın ... Problem çözüldü mü hocam