11 Ağu 2023 #1 lastovic L Onaylı Üye Katılım 29 Nis 2023 Mesajlar 73 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI wsreborn comboyu basınca klavye ve mouse oyun içi devre dışı kalıyor mouse ile sağ tık atamıyorum nede combo ile ilerleyebiliyorum
wsreborn comboyu basınca klavye ve mouse oyun içi devre dışı kalıyor mouse ile sağ tık atamıyorum nede combo ile ilerleyebiliyorum
Çözüm k0vacs 11 Ağu 2023 lastovic' Alıntı: deniyorum teşekkür ederim Post automatically merged: 11 Ağu 2023 hocam işe yaramadı sildikten sonra oyuna girdim direk çalıştırdım hileyi ama yine combo falan basılmıyor Genişletmek için tıklayın ... dx9 modu aciksa kapat, kapaliysa ac. tam ekran ise cercevesiz yap veya tersi. dener misin bunlari?
lastovic' Alıntı: deniyorum teşekkür ederim Post automatically merged: 11 Ağu 2023 hocam işe yaramadı sildikten sonra oyuna girdim direk çalıştırdım hileyi ama yine combo falan basılmıyor Genişletmek için tıklayın ... dx9 modu aciksa kapat, kapaliysa ac. tam ekran ise cercevesiz yap veya tersi. dener misin bunlari?
11 Ağu 2023 #2 Luniz Grazie dai forza ferrari! Süper Üye Katılım 13 May 2017 Mesajlar 786 Çözümler 8 Tepki puanı 100 Ödüller 10 9 HİZMET YILI :C ' de ki wsreborn klasörünü sil tekrar oyuna gir. Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Ağu 2023 Konuyu başlatan #3 lastovic L Onaylı Üye Katılım 29 Nis 2023 Mesajlar 73 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI Luniz' Alıntı: :C ' de ki wsreborn klasörünü sil tekrar oyuna gir. Genişletmek için tıklayın ... deniyorum teşekkür ederim Post automatically merged: 11 Ağu 2023 Luniz' Alıntı: :C ' de ki wsreborn klasörünü sil tekrar oyuna gir. Genişletmek için tıklayın ... hocam işe yaramadı sildikten sonra oyuna girdim direk çalıştırdım hileyi ama yine combo falan basılmıyor Son düzenleme: 11 Ağu 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
Luniz' Alıntı: :C ' de ki wsreborn klasörünü sil tekrar oyuna gir. Genişletmek için tıklayın ... deniyorum teşekkür ederim Post automatically merged: 11 Ağu 2023 Luniz' Alıntı: :C ' de ki wsreborn klasörünü sil tekrar oyuna gir. Genişletmek için tıklayın ... hocam işe yaramadı sildikten sonra oyuna girdim direk çalıştırdım hileyi ama yine combo falan basılmıyor
11 Ağu 2023 #4 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI lastovic' Alıntı: deniyorum teşekkür ederim Post automatically merged: 11 Ağu 2023 hocam işe yaramadı sildikten sonra oyuna girdim direk çalıştırdım hileyi ama yine combo falan basılmıyor Genişletmek için tıklayın ... dx9 modu aciksa kapat, kapaliysa ac. tam ekran ise cercevesiz yap veya tersi. dener misin bunlari? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
lastovic' Alıntı: deniyorum teşekkür ederim Post automatically merged: 11 Ağu 2023 hocam işe yaramadı sildikten sonra oyuna girdim direk çalıştırdım hileyi ama yine combo falan basılmıyor Genişletmek için tıklayın ... dx9 modu aciksa kapat, kapaliysa ac. tam ekran ise cercevesiz yap veya tersi. dener misin bunlari?
11 Ağu 2023 Konuyu başlatan #5 lastovic L Onaylı Üye Katılım 29 Nis 2023 Mesajlar 73 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI kaanbby' Alıntı: dx9 modu aciksa kapat, kapaliysa ac. tam ekran ise cercevesiz yap veya tersi. dener misin bunlari? Genişletmek için tıklayın ... cercevesizdi tam ekran yaptım çalıştı cercevesizde oynamam için ne yapmam gerekiyor Oyla 0 Olumsuz oyla
kaanbby' Alıntı: dx9 modu aciksa kapat, kapaliysa ac. tam ekran ise cercevesiz yap veya tersi. dener misin bunlari? Genişletmek için tıklayın ... cercevesizdi tam ekran yaptım çalıştı cercevesizde oynamam için ne yapmam gerekiyor
11 Ağu 2023 #6 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI lastovic' Alıntı: cercevesizdi tam ekran yaptım çalıştı cercevesizde oynamam için ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. bunlar yardimci olabilir. sorunun cozuldugune gore kapatiyorum konuyu. Oyla 0 Olumsuz oyla
lastovic' Alıntı: cercevesizdi tam ekran yaptım çalıştı cercevesizde oynamam için ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıklayın ... 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. bunlar yardimci olabilir. sorunun cozuldugune gore kapatiyorum konuyu.