cho ve tahm ömrümde hiç oynamadım dostum zaten. Fps ve ping de açıklar. Her configi bir çok heroda denedim zaten tierde olanları diye de konuda bahsettim. ama bozuk yani lp deki gibi değil lp de hiç sorun yaşamamıştım. Destegi kesmeselerdi lpden onunla oynamaya devam edicektim ama insan korkuyor şimdicho gat ve tahm kench zaten wsreborn sürümünde yoklar uyumlu değiller gelecek updateler ile uyumlu hale getirilebilirler ve menü de fps ve ping ayarlarının açık olduğundan emin ol
evet desteği kestiler o yüzden riskli dikkat etmekte fayda var ve ben adc main oynadığım için özellikle kalista,vayne ve kog sorun yaşamadım hiçcho ve tahm ömrümde hiç oynamadım dostum zaten. Fps ve ping de açıklar. Her configi bir çok heroda denedim zaten tierde olanları diye de konuda bahsettim. ama bozuk yani lp deki gibi değil lp de hiç sorun yaşamamıştım. Destegi kesmeselerdi lpden onunla oynamaya devam edicektim ama insan korkuyor şimdi
flashı kendin atmaya çalış kite içinde orbwalker ayarlarını iyice kontrol etlpde daha iyi gibi dimi bende dodge sıkıntı değil sc oyun içi bi çok avantaj sunuyo ama bazen fightlarda kaçmam gerek sc kite atmıyo yada flaşı geç atıyor ayar çektim biraz düzeldi gibi kendine göre ayarla sen istersen
orbwalker baya bi ayar çektim şuanlık idare ederflashı kendin atmaya çalış kite içinde orbwalker ayarlarını iyice kontrol et
yanlış hatırlamıyorsam orbwalker kısmında extra birşey birşey yazıyodu onu kendi pingine göre ayarlaorbwalker baya bi ayar çektim şuanlık idare eder
beyler dodge sorununu çözdüm ama her el kontrol edip tekrar ayarlamanız lazım dcden yazı yardımcı olurum Tamer#8025Dodge ve kombo yapmaması anormal hocam fps ping göstergesi açık mı orbwalker ayarlarında sıkıntı var mı evade ayarlarından dangereous kısmını tikleyip evadei test etmey dene
Lprebornda karthus oynarken ortalamaydı wsde çok çok daha iyievet lbreborn daha iyi oynuyordu karakterleri ama fps sorunu yaşanıyor ve uzun süre acık olan bi sc nerdeyse cnfg i olan şampiyonların hepsi oturmuştu ws ise daha yeni ama daha akıcı daha rahat oyun oynatıyor illaki sorunlar olucaktır zamanla daha iyi olcak illaki + olarak ws reborn da gördügüm cogu ozellklik piyasadaki sc lerin cogunda yok bazıları hatta hiç bir sc de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?