WSReborn Config nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Beyler Config nereden yapacağım? Bir de önerdiğiniz Config var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam hileyi bir defa aktifleştirdiyseniz c diskine girip wsreborn dosyasıın açın sonrasında kullanmak istediğiniz configin içerisindeki dosyalar ile değiştirin NOT: ayarlar hoşunuza gitmeyebilir bu yüzden dosyayı yedeklemenizi öneririm, config olaraksa sitede belli configler hali hazırda mevcut ben adc main configi kullanıyorum ve memnunum sizede öneririm

dosyayı bulamazsanız C:\wsreborn şeklinde windows ve r tuşlarına aynı anda basıp bu kısımda aratın iyi forumlar

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
antrenman modu veya normal oyun moduna girip A1 seviye ingilizcen varsa oyunun durumuna göre evade ve kombo ayarları yapıyorsun al sana config

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hangi çar için arıyorsun ? ya kendin deneme yanılma ile senin için en iyisini bul yada forumda diğer çarların config ayarına bak.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka atiyorum ADC Config indir yaziyorsun tarayiciya memoryhackers sitesinde olan ADC Config cikiyor, siteye girip indiriyorsun, ondan sonra C: dizinine geliyorsun orda wsreborn adli bir dosya var, icine girip indirdigin config dosyasini atiyorsun ve mevcut dosyalari degistire basiyorsun ve config yuklenmis oluyor. Config onerisi olarak pudding ve adc main configleri iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...