22 Ocak 2024 #1 MR Komik M Onaylı Üye Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI Ağa, Config olarak Pudding veya ADC diyorlar hep ama ben bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olun. Moderatörün son düzenlenenleri: 22 Ocak 2024
Ağa, Config olarak Pudding veya ADC diyorlar hep ama ben bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olun.
Çözüm #Bukle 22 Ocak 2024 Configi indirdikten sonra C diskinde bulunan WSReborn klasörünün içindeki config dosyasını silin, indirdiğiniz config dosyasını içine atın.
Configi indirdikten sonra C diskinde bulunan WSReborn klasörünün içindeki config dosyasını silin, indirdiğiniz config dosyasını içine atın.
22 Ocak 2024 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Configi indirdikten sonra C diskinde bulunan WSReborn klasörünün içindeki config dosyasını silin, indirdiğiniz config dosyasını içine atın. Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Configi indirdikten sonra C diskinde bulunan WSReborn klasörünün içindeki config dosyasını silin, indirdiğiniz config dosyasını içine atın.