12 May 2023 #1 mainprio M Onaylı Üye Katılım 28 Nis 2023 Mesajlar 90 Tepki puanı 0 Ödüller 2 3 HİZMET YILI Merhaba, sorum başlıktaki gibi. Ctrl tuşuna basılı tutunca şampiyonların üstünde bilgilerin çıkmasını iptal etmek istiyorum. Ayarları kurcaladım fakat bulamadım aydınlatırsanız sevinirim.
Merhaba, sorum başlıktaki gibi. Ctrl tuşuna basılı tutunca şampiyonların üstünde bilgilerin çıkmasını iptal etmek istiyorum. Ayarları kurcaladım fakat bulamadım aydınlatırsanız sevinirim.
Çözüm #Adc Main 13 May 2023 mainprio' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 91401 buyrun Genişletmek için tıklayın ... Bak orada prowiev7'i var oradan kapatılması lazım
mainprio' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 91401 buyrun Genişletmek için tıklayın ... Bak orada prowiev7'i var oradan kapatılması lazım
13 May 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,544 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI mainprio' Alıntı: Merhaba, sorum başlıktaki gibi. Ctrl tuşuna basılı tutunca şampiyonların üstünde bilgilerin çıkmasını iptal etmek istiyorum. Ayarları kurcaladım fakat bulamadım aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıklayın ... Şu an oyuna girip bana activator'un ve awareness'in ss ini atar mısın teker teker sorununu biliyorum da hatırlayamadım Oyla 0 Olumsuz oyla
mainprio' Alıntı: Merhaba, sorum başlıktaki gibi. Ctrl tuşuna basılı tutunca şampiyonların üstünde bilgilerin çıkmasını iptal etmek istiyorum. Ayarları kurcaladım fakat bulamadım aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıklayın ... Şu an oyuna girip bana activator'un ve awareness'in ss ini atar mısın teker teker sorununu biliyorum da hatırlayamadım
13 May 2023 Konuyu başlatan #3 mainprio M Onaylı Üye Katılım 28 Nis 2023 Mesajlar 90 Tepki puanı 0 Ödüller 2 3 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Şu an oyuna girip bana activator'un ve awareness'in ss ini atar mısın teker teker sorununu biliyorum da hatırlayamadım Genişletmek için tıklayın ... buyrun Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Şu an oyuna girip bana activator'un ve awareness'in ss ini atar mısın teker teker sorununu biliyorum da hatırlayamadım Genişletmek için tıklayın ... buyrun
13 May 2023 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,544 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI mainprio' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 91401 buyrun Genişletmek için tıklayın ... Bak orada prowiev7'i var oradan kapatılması lazım Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
mainprio' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 91401 buyrun Genişletmek için tıklayın ... Bak orada prowiev7'i var oradan kapatılması lazım