Onaylı Üye
samira vayne
bende onaylı üye olmaya çalışıyorum denemek içinBeyler ne alırsam alayım takım yüzünden sürekli kaybediyorum ya sup ya jung a oyun gidiyor kesinlikle kısaca sorum şu
gümüş altın elosundan plat elmas a çıkana kadar oynamam gereken carry nedir
sc de problem yok script sadece karakteri oynar senin yönetmen lazım yani oyun bilgisi eksikse sc ye güvenip kaybetmeleri normalaga valla bende anlmadım nick atanlara bakıyorum hep 10-15 kere ölmüşler maçlarda. Ya sc de problem var ya da bunlar aşırı kötü
Neyse 5 gün geçsin de ben de denicem![]()
twitch veya ezraelBeyler ne alırsam alayım takım yüzünden sürekli kaybediyorum ya sup ya jung a oyun gidiyor kesinlikle kısaca sorum şu
ins>jinx>config> orada oto r ,oto w gibi şeyleri kapatırsan atmazjinx deniyorum şuan be hiçbir tuşa manuel basamıyorum sc de herhangi bir skile basıyor sebebi nedir ?
yok totem bile atmıyordu tüm tuşlar iptal di c v x space dışında be sc de skil atmıyordu sadece düz vuruyodu rokete bile geömediins>jinx>config> orada oto r ,oto w gibi şeyleri kapatırsan atmaz
samira ve irelia oneririmBeyler ne alırsam alayım takım yüzünden sürekli kaybediyorum ya sup ya jung a oyun gidiyor kesinlikle kısaca sorum şu