Çözüldü WSReborn düz vuruş ve dodge atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Beyler, bu script düz vurmuyor, bir de dodge atmıyor. Yardım edecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
hocam gene aynı yapıyor script düz vurmuyor doğru düzgün
Yapılan tüm adımlara rağmen çözüme ulaşamadıysanız formattan başka önerimiz mevcut değildir

Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

ekstra sorunuz olursa pm atabilirsiniz
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Evade'nin ve CTRL F kombinasyonlarının açık olduğundan emin ol, wsreborn dosyası Windows C işinde olması gerekiyor, başka diskte değil ve configini sıfırlayıp tekrar dene. D3D9X moduna ve oyunu tam ekrandan çerçevesize al. Oyun oynarken o soldaki SHIFT menusu kapalı oyna, açık mı oynuyorsun?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum demek ki yanlış yapıyorsun kaba konuşmana gerek yok. Senin sorunu ben ve arkadaşlarım da yaşadı. O yüzden sana ben de tek çaresi bu olduğunu söylüyorum gir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
na dene olacağına eminim.
Post automatically merged:

@Adc Main müsait olunca bakarsın arkadaşa

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum demek ki yanlış yapıyorsun kaba konuşmana gerek yok. Senin sorunu ben ve arkadaşlarım da yaşadı. O yüzden sana ben de tek çaresi bu olduğunu söylüyorum gir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
na dene olacağına eminim.
Post automatically merged:

@Adc Main müsait olunca bakarsın arkadaşa
1. sayfanın en altına gidersen eğer ben onun üstünde ki yorumda sorunu video çekip atar mısın dedim daha iyi anlamak için ama arkadaş sorun olmadığını ve aynı zamanda sorun yokken düz vuruş atmadığını söylüyor yani o yüzden pek yardımcı olamıyoruz

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam gene aynı yapıyor script düz vurmuyor doğru düzgün
Yapılan tüm adımlara rağmen çözüme ulaşamadıysanız formattan başka önerimiz mevcut değildir

Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

ekstra sorunuz olursa pm atabilirsiniz

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...