- Moderatör
-
Senin bahsettiğin olay eskiden kaldı millet hiçbir şey yapmasa bile bi space falan basıyordu win alıyordu artık devir değişti script kullansan bile oyun bilgin yüksek olmak zorunda yoksa kazanamıyorsun script'in katkısı illa ki vardır fakat %70 lik kısmı senin oynanış bilgin ve yaptığın stratejiler belirliyor diğer yüzdelik oran da script'e aitilgisi var hocam saçma sapan hareketler yapıyor eskiden configle az çok ayarlanabiliyordu eski mh scriptlerini özlüyorum((
orası öyle o zamanlar iyi para kırmıştımSenin bahsettiğin olay eskiden kaldı millet hiçbir şey yapmasa bile bi space falan basıyordu win alıyordu artık devir değişti script kullansan bile oyun bilgin yüksek olmak zorunda yoksa kazanamıyorsun script'in katkısı illa ki vardır fakat %70 lik kısmı senin oynanış bilgin ve yaptığın stratejiler belirliyor diğer yüzdelik oran da script'e ait
Bence belli olmuyor. O biraz oynayışına bağlı aslında.Ama çok belli oluyor ya sc
Aynen. Bütün olay bu aslında. Eskisi gibi değil Script olayı. Ne zaman nerede olman gerektiğini bilmen gerekiyor.Bi sıkıntısı yok kanka nasıl olsa scyim diye dümdüz giriyosan içlerine kazanamazsın
Ben mesela zed oynuyorum atılan q'ların 10'da 7'sini kaçırıyor ne yapayım bunun için ?Oyun bilginiz yoksa script ile de kazanamazsınız zaten script ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum
bir şey yapamazsın scriptin pred çok iyi değil wsreborn ile aynı seviyede wsrebordan iyi bu arada script ama tek başına oyun kazandıracak kadar iyi değilBen mesela zed oynuyorum atılan q'ların 10'da 7'sini kaçırıyor ne yapayım bunun için ?
Buna senin yapacağın bir şey yok predict olarak bir olay aslında buBen mesela zed oynuyorum atılan q'ların 10'da 7'sini kaçırıyor ne yapayım bunun için ?
E bi söylesen de bi güncelleseler artık.Buna senin yapacağın bir şey yok predict olarak bir olay aslında bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?