Arkadaşlar LPRborn chall config kullanıyordum ve evade tam yerli yerindeydi dodge vb. WSREborn da combo yapmayı geçtim evade çok belli bir şekilde çalışıyor ve comboyu çoğu zaman yapamıyorum dodge atmaktan. Bir çözümü yada configi olan varsa paylaşabilir mi LPRborn ki gibi
Arkadaşlar LPRborn chall config kullanıyordum ve evade tam yerli yerindeydi dodge vb. WSREborn da combo yapmayı geçtim evade çok belli bir şekilde çalışıyor ve comboyu çoğu zaman yapamıyorum dodge atmaktan. Bir çözümü yada configi olan varsa paylaşabilir mi LPRborn ki gibi
Challenger şu yüzden kullanmıyorum tüm dodge seçenekleri en yüksekte bu yüzden evadeyi titretiyor. Tehlike seviyesini düşürürseniz evade daha iyi çalışır ve kite atarken kitenizi bozmaz veya 1hp adama düz vuruş atacakken kaçmaz
lol sclerinde config hazirlanak basit olduğu için configlerini hazır almak zorunda değilsin. kendin yapman senin için daha iyi ve legit olur.menude ezavedeki özellikleri mümkün olduğunca kapalı kullan
Sana katılıyorum default ayarlarda çok titriyor adam 1 hp kalmışken skill atınca kaçıyor ve bedava kill kaçıyor!!! Çok sinir bozucu. Bence kendi configini hazırla
yani evadei en ince ayrıntısına kadar ayarlayıp hangi skille dodge atıp hangisine atmayacağın hangi açıyla dodge atacağına kadar her türlü ayar var lpreborn ile mukayese bile edilmez script kullanmayı bilmen gerekiyor o kadar