Bazen bazi skilleri (Camille e, Urgot e, Gragas e.) gibi dodgelayamiyor. Dodgeladigini saniyor ancak bir kac pikselle skilleri yiyorum. Forumda kullandığım her configde hemen hemen bunu yaşadım. Hangi ayarla oynama yapmam lazim bunun onune gecmek icin?
Hocam zaman zaman dodge'layamayabiliyor o yüzden ekstra olarak high'dan fazla yüksetlmenizin bir anlamı yok o şekilde oynayacaksınız veya mesafenizi daha iyi koruyacaksınız
ayarları high ta tut extreme falan yapma tgerisi senin tahminine kalmış adamın ulti atacagını tahmin edip o anda nereye atacagını tahmin edip o yöne dodgelemen lazım
ping değerlerin nasıl ping yüksekken aynı sıkıntıyı lux q sunda e sinde ezreal q sunda yaşıyordum şuan pingim 9-10 civarında seyrediyor default evade ayarlarıyla bisorun yaşamadım
yüksekten kastın kaç mesela ben normal wifi de 22 25 ms arası geziorum şuanki kullandıgım int de 40 45 ms arası ortalama bi deger mi yüksek midir şuanki ms degerlerine göre
dostum maalesef scnin yapısı gereği böyle sanırım çünkü çoğu skilli mükemmel dodgelarken bazıların hiç dodgelamıyor örneğin ismini vermeyeceğim bir sc de th q sunu dodgelayamazken en zor skilleri bile dodgeluyor gibi
Üstat bende de oluyor fakat mesafeni korursan skili atmadan önce pixellerini gösterir kendi elinizle en azından refrex ile dodgeleyebilirsiniz high veya extreme almak çarı titretir ve bazı skilleri de dodgelemez