karamsar
Uzman Üye
biliyorum onu ancak demek istediğim tam anlaşılmadı galiba. mesela adc mainim karşıma ez geldi diyelim beni haraslamak için q attığında onları dodge atsın hero ancak ben ona saldırdığım vakit öldürmek için dodge atmasın.evade ayarlarından sadece hard cc dodge yap kutucuğunu işaretlersen düzelir
sc de bılgı anlatırsın musaıt oldugundaiki durumu da aynı anda kullanamazsın, bir seçeneği seçmen gerek ya her skili tfde de lanede de doclayacaksın ya da saldırırken bazı basit skillere göz yuman ayarı seçiceksin, önerim kasılana kadar tüm skilleri doclama ayarında kullan yani tehlikeli durumlarda evade kullan seçeneğini oyun başlarında "9" numaralı tuşa ada space veya v yerine. böyle yaparsan tüm skilleri doclayacaktır. sonra oyun sonlarında sürekli tf olacagı zamanlarda ayarları tekrar eski haline dondur yanı tehlikeli durmda evade kullan tuşlarını tekrar v ve space ye ata. bu şekilde tflerde her skilden kaçmayıp direk adam öldürebilirsinbiraz karısık gelebilir anlattıklarım sc ye hakim deilsen
tamamdır hallederimsc de bılgı anlatırsın musaıt oldugunda
dc mı bıraksaydın ustatamamdır hallederim
kankam bi yukarıda belirttim bunu zaten biliyorum cc + bazı skilleri yemek istemiyorum tf sırasındaEvade kısmından dodge only dangerous seçeneğini space e ata sadece tehlikeli seyleri dodgelar kombo yaptıgında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?