Seçkin Üye
Shifte basılı tut evade kısmına gel orada "Dodge only dangerous spells" kısmı var onu space tuşuna ayarlarsan her space basışında dangerous'a geçer space bıraktığın zaman da normal evade'ye geçerArkadaşlar b66xteki gibi evadein combo tuşuna basılı tuttuğum anlar only dangerous moduna geçmesini basmadığım anlarda normal olmasını istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim ? Bi kere basınca geçsin istemiyorum basılı tuttukça combo tuşuna öyle kalsın tutmadıkça eski haline dönsün istiyorum.
aga 1 yazanı mı 2 yazanı mı yapicamShifte basılı tut evade kısmına gel orada "Dodge only dangerous spells" kısmı var onu space tuşuna ayarlarsan her space basışında dangerous'a geçer space bıraktığın zaman da normal evade'ye geçer
1aga 1 yazanı mı 2 yazanı mı yapicam
evade kısmında only dodge hard cc spels var 2 sini de space yap combo da space olsun.Arkadaşlar b66xteki gibi evadein combo tuşuna basılı tuttuğum anlar only dangerous moduna geçmesini basmadığım anlarda normal olmasını istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim ? Bi kere basınca geçsin istemiyorum basılı tuttukça combo tuşuna öyle kalsın tutmadıkça eski haline dönsün istiyorum.
mantıklı knk genelde böyle oynuyorum zaten lane aşamasını çok zorlanırsam evade fullüyom sadece ama kombodayken adam kovalarsam falan ezreal qsu dodgelayacam diye çok kill kaçırıyor o sırada ccye geçirmeyi de unutuyorum evadeiEvada kısmını space(kombo) ayarlayabilirsin fakat lane kısmında çok belli edebiliyor. Only CC modunda laneyi oynayıp fightlarda "GOD MOD"a geçebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?