Arkadaşlar merhaba, bir sorum olucak. Evadenin üç farklı durumu var sanırım, CC, OFF, ve ON. OFF ve On'u biliyorum ama CC'nin ON'dan farkı ne. Birde bunları değiştirme tuşu nedir, teşekkür ederim.
CC olduğunda ezreal q veyahut samira q gibi skilleri dodge'lamaz sadece CC skilleri dodge'lar sarı olduğunda ise tehlikeli skilleri dodge'lar yeşil ise hepsi.
lanede farmları itmek için v basmam gerekiyor ve evaden sarı renge dönüşüyor, aynı tuşa atanmış sanırım, onun tuş atamasını nasıl değiştirebilirim, hep yeşilde kalsın istiyorum
lanede farmları itmek için v basmam gerekiyor ve evaden sarı renge dönüşüyor, aynı tuşa atanmış sanırım, onun tuş atamasını nasıl değiştirebilirim, hep yeşilde kalsın istiyorum
ON'dayken (Yeşil) bütün skilleri dodgeluyor,
Sarıyken (dodge only dangerous) ("v" ve "Space") sadece tehlikeli olabilecek skilleri dodgeluyor. Örneğin canın azsa tüm skilleri dodgeluyor ama canın full bir şekilde adamın üstüne koşuyorsan dodgelamıyor.
CC Yani mavi renkteyken sadece kitle kontrol yeteneklerini dodgeluyor. Morgana Q, Lux Q vb.
cc olan skilleri dodgelama sadece yani lux qsu dodge atıp esine atmayabilir space tuşuna basılı tutarak evade yalnızca tehlikeli skilleri durdurması için ayarlarsın ben öyle yapıyordum hemen fark edilmiyordu