Hocam evade açıp kapatma tuşu k double x diye birşey görmedim SS atabilir misinizdostlarım evade açıp kapama tuşu şey diyo double x tarzı bir şey yazıyo x e iki defa basıyom öyle anladım ama yok tuşu sıfırlayınca bozuluyo evade artık dodge yapmyıo yenidne kuruyom düzeliyo configi
bu double x denilen muhabbet hangi tuş onu öğrensme yeter
default öyle scyi çıkaran yetkilinin configni yükle kye bas kapanmıyo evadee gir deiğim gibi bir şey yazıyo double x tarzı bir şey o tuşu sıfırlayınca da evade bozuluyo dodge yapmıyoK tuşuna basınca kapanmiyomu default K tuşu diye biliyorum
evade kapansa aslında ban rate dahada düşerevade kapanmıyor dostum ileride güncelleme getirirlerse bilgilendirirler zaten
evade kapanmıyor dostum ileride güncelleme getirirlerse bilgilendirirler zaten
K tuşuna basınca kapanmiyomu default K tuşu diye biliyorum
Dodge only diyor hocam. Yani sadece tehlikeli vuruşlardan kaçın diyor. Onu kapattım ben END tuşuna atadım eğer tik çıkıyorsa bir daha END tuşuna basın düzeliyor. Yani eğer tuşu yeniden atadığınızda açılıyorsa kapatmanız lazım (END tuşuna atadıysanız) END tuşuna basın düzelecektir. Evade kullanın sadece diğerlerine ellemenizi önermiyorum.
dodlge only falan atkif değil dodge aktif abi iyi bak x buton 1 diyor kapatma duşu tikli hangisi x buton sorduğum soru buDodge only diyor hocam. Yani sadece tehlikeli vuruşlardan kaçın diyor. Onu kapattım ben END tuşuna atadım eğer tik çıkıyorsa bir daha END tuşuna basın düzeliyor. Yani eğer tuşu yeniden atadığınızda açılıyorsa kapatmanız lazım (END tuşuna atadıysanız) END tuşuna basın düzelecektir. Evade kullanın sadece diğerlerine ellemenizi önermiyorum.
Hangisi X Buton diye mi soruyodunuz hocamdodlge only falan atkif değil dodge aktif abi iyi bak x buton 1 diyor kapatma duşu tikli hangisi x buton sorduğum soru bu
heh hocamHangisi X Buton diye mi soruyodunuz hocamfarenin yanındaki düğme 1.düğme.
Yani açtınız bir daha tıklayınca kapanmıyor değil mi?heh hocam
o değil işte ona tıklayınca kapanmıyo anladın mı
ya rabbim güzel abimYani açtınız bir daha tıklayınca kapanmıyor değil mi?
Menü üzerinden mi yapıyorsunuz açma ve kapama işlemlerini?
Eğer yapmıyorsanız tuşu değiştirip bir daha aynı tuşa atamayı deneyin.
lütfen konuyu tekrar oyundostlarım wsreborn configi kurunca evade kapama tuşu xbuton2 falan diyor ben kapamak istyiom mesela ama bu x tuşu nerede?
farklı tuş atayınca dodge bozuluyo skil yiyor full
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam tam olarak anlatamamışsınız ya da ben anlayamadım. Evade bozuluyor yani orada ki tik açılıyor bu yüzden sadece önemli risk taşıyan şeyleri dodgeliyor. Açın hocam yeniden farenin tıkına tıklayarak ardından yeniden atamayı deneyin yani yeniden atarken o dodge şeyi tikli olsun.ya rabbim güzel abim
bunu söyledim yapınca evade bozuluyor konuyu oku net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?