7 Şub 2023 #1 elcioko Süper Üye Katılım 8 Ağu 2018 Mesajlar 643 Çözümler 8 Tepki puanı 72 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Arkadaşlar, maçta kombo tuşundayken W, E atıyor ama rakiplere Q atmıyor. Ekstra bir ayarı mı var yoksa scriptte mi bir sıkıntı var? Moderatörün son düzenlenenleri: 7 Şub 2023
Arkadaşlar, maçta kombo tuşundayken W, E atıyor ama rakiplere Q atmıyor. Ekstra bir ayarı mı var yoksa scriptte mi bir sıkıntı var?
Çözüm Majest 7 Şub 2023 combodan veya killsteal yerlerinden q'yu kapatmış olabilirsiniz. , cfg clear atıp yeni bi config yüklerseniz sorun çözülecektir. config nasıl değiştirilir? : C:\wsreborn\config konumundaki tüm dosyaları siliniz ve yüklediğiniz config dosyasındaki cfgleri içine atınız
combodan veya killsteal yerlerinden q'yu kapatmış olabilirsiniz. , cfg clear atıp yeni bi config yüklerseniz sorun çözülecektir. config nasıl değiştirilir? : C:\wsreborn\config konumundaki tüm dosyaları siliniz ve yüklediğiniz config dosyasındaki cfgleri içine atınız
7 Şub 2023 #2 0brotowa12 Süper Üye Katılım 12 Nis 2020 Mesajlar 983 Çözümler 7 Tepki puanı 29 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI configde bi sıkıntı olabilir dostum forumda aratıp bulabilirsin olmadı configi sil yükle defaultta öyle bi sıkıntı yok Oyla 0 Olumsuz oyla
configde bi sıkıntı olabilir dostum forumda aratıp bulabilirsin olmadı configi sil yükle defaultta öyle bi sıkıntı yok
7 Şub 2023 #3 karakus334 Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 421 Çözümler 1 Tepki puanı 51 Ödüller 7 Yaş 28 6 HİZMET YILI bende q sorunu yok adc main configi kulllanıyorum hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Şub 2023 #4 SametT. Ultra Üye Katılım 29 Ağu 2017 Mesajlar 2,481 Çözümler 6 Tepki puanı 205 Ödüller 10 Yaş 22 8 HİZMET YILI skill precdicti winde al ve high ayarına getir kankam Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Şub 2023 #5 themayyve31sj31 T Onaylı Üye Katılım 26 Mar 2021 Mesajlar 79 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 22 5 HİZMET YILI config ayarlarına bak evade de q atma seçeneği kapanmış olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Şub 2023 #6 Majest Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Ultra Üye Katılım 11 Ara 2022 Mesajlar 1,736 Çözümler 372 Tepki puanı 246 Ödüller 5 Sosyal 3 HİZMET YILI combodan veya killsteal yerlerinden q'yu kapatmış olabilirsiniz. , cfg clear atıp yeni bi config yüklerseniz sorun çözülecektir. config nasıl değiştirilir? : C:\wsreborn\config konumundaki tüm dosyaları siliniz ve yüklediğiniz config dosyasındaki cfgleri içine atınız Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
combodan veya killsteal yerlerinden q'yu kapatmış olabilirsiniz. , cfg clear atıp yeni bi config yüklerseniz sorun çözülecektir. config nasıl değiştirilir? : C:\wsreborn\config konumundaki tüm dosyaları siliniz ve yüklediğiniz config dosyasındaki cfgleri içine atınız
7 Şub 2023 Moderatör #7 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI elcioko' Alıntı: Arkadaşlar, maçta kombo tuşundayken W, E atıyor ama rakiplere Q atmıyor. Ekstra bir ayarı mı var yoksa scriptte mi bir sıkıntı var? Genişletmek için tıklayın ... Sağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mı hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
elcioko' Alıntı: Arkadaşlar, maçta kombo tuşundayken W, E atıyor ama rakiplere Q atmıyor. Ekstra bir ayarı mı var yoksa scriptte mi bir sıkıntı var? Genişletmek için tıklayın ... Sağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mı hocam
7 Şub 2023 Konuyu başlatan #8 elcioko Süper Üye Katılım 8 Ağu 2018 Mesajlar 643 Çözümler 8 Tepki puanı 72 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Sağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mı hocam Genişletmek için tıklayın ... Açık hocam Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Sağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mı hocam Genişletmek için tıklayın ... Açık hocam
7 Şub 2023 Moderatör #9 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI elcioko' Alıntı: Açık hocam Genişletmek için tıklayın ... Default ayarlarda denedin mi oynamayı Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Şub 2023 Konuyu başlatan #10 elcioko Süper Üye Katılım 8 Ağu 2018 Mesajlar 643 Çözümler 8 Tepki puanı 72 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Default ayarlarda denedin mi oynamayı Genişletmek için tıklayın ... Senin configi kullanıyorum, defaultta yoktu sanırım böyle bir sorun. Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Default ayarlarda denedin mi oynamayı Genişletmek için tıklayın ... Senin configi kullanıyorum, defaultta yoktu sanırım böyle bir sorun.
7 Şub 2023 Moderatör #11 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI elcioko' Alıntı: Senin configi kullanıyorum, defaultta yoktu sanırım böyle bir sorun. Genişletmek için tıklayın ... bizim kendi configimizde bir problem yok hocam sorunsuz bir şekilde oynanıyor onun dışında ayarlarınızı atarsanız yardımcı olayım Oyla 0 Olumsuz oyla
elcioko' Alıntı: Senin configi kullanıyorum, defaultta yoktu sanırım böyle bir sorun. Genişletmek için tıklayın ... bizim kendi configimizde bir problem yok hocam sorunsuz bir şekilde oynanıyor onun dışında ayarlarınızı atarsanız yardımcı olayım
7 Şub 2023 #12 zukumi Z Süper Üye Katılım 11 Mar 2020 Mesajlar 1,231 Çözümler 4 Tepki puanı 73 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI Kanka büyük ihtimal senin config de problem var defult config veya baska bırının confıgınde denedınmı ? Oyla 0 Olumsuz oyla
Kanka büyük ihtimal senin config de problem var defult config veya baska bırının confıgınde denedınmı ?