Seçkin Üye
Ctrl+f yapıp sağ üstten ping ve fps'i aç problem çözülür kankamKendi ana hesabımda oynarken bi sıkıntı çıkmıyo bi çok config denedim bi sıkıntı yok ama yan hesabıma geçtiğimde farm alırken minyona olduğu yerde durarak saldırıyor normalde farm tuşuna bastığım yere doğru gitmesi gerekiyo aynısı birine saldırırkende oluyo bi türlü çözemedim sorun hesaptamı ayarlardamı yoksa scripttemi bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Ctrl+f yapıp sağ üstten ping ve fps'i aç problem çözülür kankamKendi ana hesabımda oynarken bi sıkıntı çıkmıyo bi çok config denedim bi sıkıntı yok ama yan hesabıma geçtiğimde farm alırken minyona olduğu yerde durarak saldırıyor normalde farm tuşuna bastığım yere doğru gitmesi gerekiyo aynısı birine saldırırkende oluyo bi türlü çözemedim sorun hesaptamı ayarlardamı yoksa scripttemi bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Kanki bi sil yükle yap bence en son halledemessenKendi ana hesabımda oynarken bi sıkıntı çıkmıyo bi çok config denedim bi sıkıntı yok ama yan hesabıma geçtiğimde farm alırken minyona olduğu yerde durarak saldırıyor normalde farm tuşuna bastığım yere doğru gitmesi gerekiyo aynısı birine saldırırkende oluyo bi türlü çözemedim sorun hesaptamı ayarlardamı yoksa scripttemi bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
Silip yüklemeye gerek olduğunu sanmıyorum çünki sadece bi hesapta olmuyor ama yinede sağol cevabın içinKanki bi sil yükle yap bence en son halledemessen
denerim sağoltam ekran yap düzelebilir
deniyicem teşekkürlerpencerelide Çözülebilir eğer Bu durumda da çözülmüyorsa Ping Fps değerlerini Gösterin.
eyvallah deniyicemekranı pencerelide oynayın çözülebilir dostum .
teşekkürler sorun çözüldüCtrl+f yapıp sağ üstten ping ve fps'i aç problem çözülür kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?