check if u dont have any other cheat openedhilesiz oynadığım zaman 60 fps sabit alıyorum hileyi inject ediyorum yine bir sıkıntı yok oyun dk 5 10 a geliyor fps 20 15 arası geziyor haliyle hiçbir zevk alamıyorum oyun grafiklerim en düşükte her şey drawsların hepsi kapalı çözüm önerisi olan olursa çok mutlu olurum.
çözümü yok diye biliyorum sitemin yoksa normal reishilesiz oynadığım zaman 60 fps sabit alıyorum hileyi inject ediyorum yine bir sıkıntı yok oyun dk 5 10 a geliyor fps 20 15 arası geziyor haliyle hiçbir zevk alamıyorum oyun grafiklerim en düşükte her şey drawsların hepsi kapalı çözüm önerisi olan olursa çok mutlu olurum.
işlemcin ısınıyor mu ?şahsen sağlam sistemim var en yüksek ayarlarda 300 fps den sc yi açınca 125 fps ye düşüyor normal yani sistemin kötüyse
kanka pc kötüyse yapabilir arada yahilesiz oynadığım zaman 60 fps sabit alıyorum hileyi inject ediyorum yine bir sıkıntı yok oyun dk 5 10 a geliyor fps 20 15 arası geziyor haliyle hiçbir zevk alamıyorum oyun grafiklerim en düşükte her şey drawsların hepsi kapalı çözüm önerisi olan olursa çok mutlu olurum.
aynen sistem düşük kalmışgenel olarak sistemin yetmiyormuş zaten arkada çalışan kodlamalar fpsini düşürebilir normal
hileyle ilk oynayınca biraz kasıyor biraz pyna sonra düzelirhilesiz oynadığım zaman 60 fps sabit alıyorum hileyi inject ediyorum yine bir sıkıntı yok oyun dk 5 10 a geliyor fps 20 15 arası geziyor haliyle hiçbir zevk alamıyorum oyun grafiklerim en düşükte her şey drawsların hepsi kapalı çözüm önerisi olan olursa çok mutlu olurum.
bunun pek bi çözümü yok dostum sonuç olarak arkada büyük bi hile çalıştırıyosun herşeyi senin için otomatik yapior ve muhtemel fps kaybı bendede oluyor normalin biraz üstü sistemim var 250 fps den 120 130 a düşüyor ama etki okadar etmiyor oyunuma düşük fps aliosan fazla zorlamamanı tavsiye ederim 30 fpsde bile oynanabilen bi oyun LOL.hilesiz oynadığım zaman 60 fps sabit alıyorum hileyi inject ediyorum yine bir sıkıntı yok oyun dk 5 10 a geliyor fps 20 15 arası geziyor haliyle hiçbir zevk alamıyorum oyun grafiklerim en düşükte her şey drawsların hepsi kapalı çözüm önerisi olan olursa çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?