kendi karakterinin etrafında rakipler yaklaşınca isimleri çıkıyor gank tracker ona yarıyor görebilesin diye. Yeşil kısmı kaldırmak istiyorsan heronun combo lane clear last hit vb. yazan kısımda draw onun en altındaki olması gerek kaldırabilirsinWSRebornda gank tracker açık tam olarak ne işe yariyor bende çok bir şey farketmiyor da, bir de karakterlerin can barinin bir kismi su yesili tarzi bir renkle boyali oluyor o ne anlama geliyor? Teşekkürler
Evet öyle yaziyor ancak vermiyor, bir de flee ve mixed ayarlari ne yapiyor tam olarak söyler misin?Karşı ormancı sana gank attığı zaman bildirim veriyor diye biliyorum
Gank tracker gank geldiği zaman böyle ince uzun çizgi çıkar o hocam onun dışında dediğiniz boyalı renkli yer ise de karakterin dmg sini gösterir bu kadar cana gelince tek atar diyeWSRebornda gank tracker açık tam olarak ne işe yariyor bende çok bir şey farketmiyor da, bir de karakterlerin can barinin bir kismi su yesili tarzi bir renkle boyali oluyor o ne anlama geliyor? Teşekkürler
Teşekkürler hocam arkadaş cevaplamamış siz cevaplayabilir misiniz acaba?Gank tracker gank geldiği zaman böyle ince uzun çizgi çıkar o hocam onun dışında dediğiniz boyalı renkli yer ise de karakterin dmg sini gösterir bu kadar cana gelince tek atar diye
knk onu nasıl açarız her hero için var mı bulamadım bir türlü ben ya da olamnalrda en azından nasıl açarız kassadinde falan gösteriyordu en son ama senin configde yanlarında yazıyor yazı şekillindeGank tracker gank geldiği zaman böyle ince uzun çizgi çıkar o hocam onun dışında dediğiniz boyalı renkli yer ise de karakterin dmg sini gösterir bu kadar cana gelince tek atar diye
Neyi hocam anlamadımTeşekkürler hocam arkadaş cevaplamamış siz cevaplayabilir misiniz acaba?
Kral awarenesste yazıyor oradan açabilirsinknk onu nasıl açarız her hero için var mı bulamadım bir türlü ben ya da olamnalrda en azından nasıl açarız kassadinde falan gösteriyordu en son ama senin configde yanlarında yazıyor yazı şekillinde
her hero için var mı kralNeyi hocam anlamadım
Kral awarenesste yazıyor oradan açabilirsin
Evether hero için var mı kral
bulamadım kral ya
bulamadım kral ya
ben atacağımız hasarı gösteren şeyi sordum kral buldum ama açtım kassadinde her heroda yok ama sanırım
Ben yanlış anladım öyleyse shifte bas hocam en üstte ki wsreborn'a gir "Use Classic Damage Drawing" kutucuğunun tikini kapat gösterirben atacağımız hasarı gösteren şeyi sordum kral buldum ama açtım kassadinde her heroda yok ama sanırım
Evet öyle yaziyor ancak vermiyor, bir de flee ve mixed ayarlari ne yapiyor tam olarak söyler misin? sunlar hocam. Flee sadece yürüyor. Mixed de hem combo hem farm yapiyor galiba.Neyi hocam anlamadım
Kral awarenesste yazıyor oradan açabilirsin
https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-ozellikleri-ve-islevleri.260054/Evet öyle yaziyor ancak vermiyor, bir de flee ve mixed ayarlari ne yapiyor tam olarak söyler misin? sunlar hocam. Flee sadece yürüyor. Mixed de hem combo hem farm yapiyor galiba.
Neyi tam olarak anlayamadım can barının üstünde ki renkli yeri mi
Can barının bir kısmı yeşilimsi, orasi. Bir de barın altındaki 2 farkli bar ne oluyor tam olarak?Neyi tam olarak anlayamadım can barının üstünde ki renkli yeri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?