10 Kas 2023 #1 markmysf M Onaylı Üye Katılım 24 Ara 2019 Mesajlar 126 Tepki puanı 4 Ödüller 5 6 HİZMET YILI Arkadaşlar, her zamanki kullandığım hile. Bu hatayı almaya başladım. PC yeniden başlattım, sildim. Yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı? Moderatörün son düzenlenenleri: 10 Kas 2023
Arkadaşlar, her zamanki kullandığım hile. Bu hatayı almaya başladım. PC yeniden başlattım, sildim. Yükledim, hiçbir şekilde düzelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Erenyx 10 Kas 2023 Aldığın hata getlast error hatasi burdan cozebilirsin 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
Aldığın hata getlast error hatasi burdan cozebilirsin 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
10 Kas 2023 #2 Erenyx Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 987 Çözümler 203 Tepki puanı 236 Ödüller 8 Yaş 23 8 HİZMET YILI Aldığın hata getlast error hatasi burdan cozebilirsin 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Aldığın hata getlast error hatasi burdan cozebilirsin 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.