Glow Rendering haricindeki tüm drawingsleri kapattım fakat bunu kapatamıyorum. Tiki kaldırdığımda değişen bir şey olmuyor Classic Damage Drawing'i açtığımda kalkıyor fakat onda da çok fazla yazı var. Bunu kapatmanın herhangi bir yolu var mı config dosyasıyla oynayarak falan bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? Bilmeyenler için glow rendering kalista lucian darius gibi çarlar oynadığınızda düşmanın can barının üzerinde yeşil bir şey var öldürmenize yardımcı olmak için bir de seçilen şampiyon yeşil bir şekilde parlıyor o ayar.
Glow Rendering haricindeki tüm drawingsleri kapattım fakat bunu kapatamıyorum. Tiki kaldırdığımda değişen bir şey olmuyor Classic Damage Drawing'i açtığımda kalkıyor fakat onda da çok fazla yazı var. Bunu kapatmanın herhangi bir yolu var mı config dosyasıyla oynayarak falan bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? Bilmeyenler için glow rendering kalista lucian darius gibi çarlar oynadığınızda düşmanın can barının üzerinde yeşil bir şey var öldürmenize yardımcı olmak için bir de seçilen şampiyon yeşil bir şekilde parlıyor o ayar. Ekli dosyayı görüntüle 85702Ekli dosyayı görüntüle 85703
est. hocam ilgili kısımları attım. baya bir kurcaladım ama ilgili tek kısım o glow rendering mi klasik mi kısmı.
Post automatically merged:
evet evet hocam buglı büyük ihtimal. sc menüsündeki ayarla ve config dosyasıyla oynayınca bazen düzeliyor 4 5 ok atana kadar yeşil şey yok ama sonradan bi anda geliveriyor.
hocam classic dmg drawingi kullanmaktan başka çareniz yok maalesef bir de kalistanın draw kısmında varsa eğer oradan kapatın onun dışında classic dmg den başka yol yok şu anlık
hocam classic dmg drawingi kullanmaktan başka çareniz yok maalesef bir de kalistanın draw kısmında varsa eğer oradan kapatın onun dışında classic dmg den başka yol yok şu anlık