Denedim knka sildim yükledim hepsinide aynı hata devam ediyorkankam eğer bir config vs kullnaıyorsan ondan ötürü olabilir mi? Yüklediğin configlerin hepsini kaldırıp tekrar denemeni öneririm
Peki belirli bi tarih varmı bu gelecek olan yamadanEvet bu tarz durumlar birçok kişi de rast geldim bunlar yamayla düzeltilebilir şeyler o yüzden hallolur diye düşünüyorum
Tarih yok işte belirlendiği zaman hallolur merak etmeDenedim knka sildim yükledim hepsinide aynı hata devam ediyor
Peki belirli bi tarih varmı bu gelecek olan yamadan
Knk adc main'in configi baya kötü bence. https://memoryhackers.org/konular/wsreborn-config-thread-config-paylasimi.255074/ burada yer alan LeftSpace'in configini kullanıyorum. Daha iyi olduğunu düşünüyorum. Fazlaca oyun attım, deneyimledim. Tavsiyem bunu kullanman. Bu sorunlar da yamayla halledilicek sanırım. Şuan bu problemleri ben de yaşıyorum. SC eskisi gibi stabil değil.-Sc menüsü açılmıyor
-Menziller Göstermiyor(Kulenin,Heroların vs.)
-Minyonlarda son vuruşu yapmadan üzerinde mavi işaret çıkıyordu o yok
-Totemlerin yerini gösteriyordu oda yok
-Rakip takım en son kaç saniye önce nerede gözüküyordu o da gözükmüyor kullandığım congif adc main
-Configleri silip tekrar yükledim sorun devam ediyor
Bu sorunları yaşayan varmı benden başka varsada eğer çözüm ne zaman yapılır
64 bite geçti hile bu tarz şeyler olabilir kodlar değiştiği için geliştiriciler düzeltir yakında-Sc menüsü açılmıyor
-Menziller Göstermiyor(Kulenin,Heroların vs.)
-Minyonlarda son vuruşu yapmadan üzerinde mavi işaret çıkıyordu o yok
-Totemlerin yerini gösteriyordu oda yok
-Rakip takım en son kaç saniye önce nerede gözüküyordu o da gözükmüyor kullandığım congif adc main
-Configleri silip tekrar yükledim sorun devam ediyor
Bu sorunları yaşayan varmı benden başka varsada eğer çözüm ne zaman yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?