ayarlarını kontrol et dostumwsreborn kullanıyorum da büyüleri neden otomatik atmıyor çarp dışında ? mesela adamın cano 50-60 kaldı tam olarak bitane tutuştur attıgını görmedim oynadıgım maçlardan ibaretlp de affetmiyordu direk atıyordu kafasına tutuşturu şunun mantıgını cevabını bilen yazsın da kurtulam yaw
cfg kullanarak böle ztn kralActivator kısmında vardır hocam kolay yoldan cfg indirerek halledin .
hangi cfg hocam ?cfg kullanarak böle ztn kral
dragonun cfg si canohangi cfg hocam ?
LeftSpace'inkini denedinmi onda olmaz büyük ihtimalledragonun cfg si cano
onuda denedim ama ona fark etmedim reis onda evade atmıyordu bende evade cc yazıyordu ve değişmiyorduLeftSpace'inkini denedinmi onda olmaz büyük ihtimalle
hocam bütün cfgleri dene illa birinde sorunun çözülür ondan sonrada kişisel ayarlarını yaparsın o configler üzerinden :onuda denedim ama ona fark etmedim reis onda evade atmıyordu bende evade cc yazıyordu ve değişmiyordu
configi nereye dosyalıyoruz knkLeftSpace'inkini denedinmi onda olmaz büyük ihtimalle
c diskini aç wsreborn klasörünün içinde config klasörü var onun içindekileri silip kendi cfglerini yapıştır .configi nereye dosyalıyoruz knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?