- Moderatör
-
rica ederim kankam script kullananları bomlatmak için başka bir nedeni yokTeşekkürler dostum bilgilendirme için. Mini patchi neden atmışlar bilgin var mı?
hayır presezonda zaten ödülleri veriyorlar ligler bittiği içinmini patch ödül sistemi ile alakalı gelmiş olabilir mi
bro niye ignore atıyorsun artık .dhayır presezonda zaten ödülleri veriyorlar ligler bittiği için
ne ignore'u kankam anlamadımbro niye ignore atıyorsun artık .d
şöyle bir bilgilendirme daha yapayım arkadaşlar sezon yeni açıldığı için script kullananları ayıklamak istiyorlar sanırsam bu düşüncedeyim o yüzden presezonda da aynı şekilde gecenin 1 inde bir minipatch getirip başka sc kullananları banlatmışlardı yani sezon başlangıcında yaparlar bu ayın veya bir daha ki ayın sonuna biter bu minipatch olayları ondan sonra herkes kafası rahat bir şekilde oynar o yüzden panik yapmayın mh de ki sc etkilenmeyecek diye umuyorum inşallah
bak oku kankam burayı bilgilendirdim zatenaga zaman lazım kullanmak sıkıntılı olabilir
evet ama yakın bir zamanda güncellerler merak etmeşu an çalışmıyor mu arkadaşlar ?
beni tanımadınmı kankamne ignore'u kankam anlamadım
tanıyorum da neden ignore atayım onu anlamadımbeni tanımadınmı kankam
kankacım sana yazıyoruz cevap bile vermiyorsun ??tanıyorum da neden ignore atayım onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?