WSReborn hakkında rehberlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka dc den bana ulaşma şansın var mı bazı şeyler için yardıma ihtiyacım var da discord kullanıcı adım : ThePust#8041

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
yeni çıktığı için kolay kolay ban atacağını sanmıyorum rica ederim kankam daha iyi bir şekilde hazırlayacağız birkaç arkadaş ile
kanka şuan lpreborndaki shamanbey gibi bir config varmı rage ve optimizasyonu güzel olan birde bende dodge atmıyor ctrl f açık permashow açmadım zorunlumu o ?

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kanka şuan lpreborndaki shamanbey gibi bir config varmı rage ve optimizasyonu güzel olan birde bende dodge atmıyor ctrl f açık permashow açmadım zorunlumu o ?
wsreborn config yaz arama kısmına orada var yeni config ayrıca benim tüm wsreborn için kapsamlı detaylarıyla birlikte konum var ona ulaşman lazım oradan bilgilenebilirsin

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
allah razı olsun çok yardımı olucak.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İrelia konusunda çok bir fark göremedim ben yakıncılara çok iyi e tutturuyor ama uzaktakilere bi tık sıkıntı ama mükemmel. 2 el attım 2 farklı predict ile daha fazla attığımda fark olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 83291
arkadaşlar buradaki wsreborn kısmında bir şeyleri değiştirmenize gerek yok ping falan oto size göre ayarlı full zaten permashow dediği bakın minimapin yanında ki onu zaten mouse imleciyle hareket ettirebiliyorsunuz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

burada ki cannon wave dediği şey ise cannon minyonların gelme süresidir onu isteyen kullanır rahatsız olan varsa
buradan kaldırabilir

prediction kısmında ise pek fazla oraya da ellemeyin adc gibi çarlar oynuyorsanız windpredicti kullanın skillshottaysa ise hpredicti

orb konusuna gelecek olursak hiçbir şey ekstra bir ayar yapmadım ki öyle yapmanıza da gerek yok takır takır maşallah atıyor kitesini

targetselectoru biliyorsunuzdur zaten

evade kısmına gelirsek birkaç değişik ayar var onları henüz çözemedim onları bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim

burada ki awareness kısmında kapalı olan her şeyi açın bunlar sizin oyununuzu takip etmenizde daha iyi yardımcı olacaktır jungle tracker var 2 tane bunlar size an be an karşı ormancının nerede ne kestiğini gösterecek atıyorum kuşları kesiyor üstte razor kragor falan tam hatırlayamadım ismini her neyse o şekilde yazıyor kurtları kesiyorsa wolf falan yazar anlarsınız zaten

activator hakkında burada tek bilmeyeceğinz şey minionblock bu ne işe yarıyor anlatıyorum hemen g tuşuna basılı tuttuğunuzda kendi minyonlarınızı blokluyor karşı takıma gitmesini geciktiriyor oyun bilgisi olan adam kullanır bunu oyunda pek fazla bilgisi olmayan kullanmasına gerek yok

onun dışında şampiyonunuza geliyorsunuz onu da ayarlarsınız kendinize göre

arkadaşlar bu tamamen hızlı bir rehber niteliğinde olup hazırlanmıştır her şeyi anlattım varsayıyorum eğer eklemediğim bir şey varsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa güzel olur

şu anlık sadece iki heroyu deneyebildim bu rehberi hazırladığım için vakit kaybettim ama sıkıntı yok bilmeyen arkadaşlara rehber niteliğinde olsun öğrensinler benim için sıkıntı yok

config isteyen arkadaşlar olacaktır çoğu heroyu tamamlamadım dostlar tamamladığım zaman sizlere paylaşacağım configimi şimdiden yardımcı olduysam birazcıkta ne mutlu bana script hakkında daha fazla bilgi edindiğimde birkaç arkadaşla beraber onların da rehberlikleriyle hazırlayabiliriz konuyu herkese iyi kullanımlar
Post automatically merged:

arkadaşlar resimlerin üstüne tıklayıp görebilirsiniz hızlıdan hazırladığım için bu şekilde oldu kusura bakmayın şimdiden
knk çok güzel olmuş eline sağlık cidden kalite

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
video çekebilirseniz daha iyi olmaz mı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yararlı bir paylaşım olmuş. güzel ve açıklayıcı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yaralı bir konu olmuş teşekkürler.
Bu hileyi en iyi hangi çarda oynayabiliriz peki ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Açıklayıcı Olmuş sc ye yeni başlıyanlar için güzel bilgilendirme

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selamlar var mı yeni bir gelişme yeni konu kanka @Adc Main

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selamlar var mı yeni bir gelişme yeni konu kanka @Adc Main
aleyküm selam görünürde başka bir problem yok sc çıktığından beri tierlistinden tut belirli hatlarından wsreborn hakkında detaylı rehberine kadar tüm her şeyi paylaştım eğer bir sıkıntı görürsem zaten onun hakkında bir konu oluştururum şimdi zevkini çıkartmak istiyorum artık konulardan başımı alamıyordum güzel kliplerimi çıkartacağım rank falan kasıcam o şekilde yani

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aleyküm selam görünürde başka bir problem yok sc çıktığından beri tierlistinden tut belirli hatlarından wsreborn hakkında detaylı rehberine kadar tüm her şeyi paylaştım eğer bir sıkıntı görürsem zaten onun hakkında bir konu oluştururum şimdi zevkini çıkartmak istiyorum artık konulardan başımı alamıyordum güzel kliplerimi çıkartacağım rank falan kasıcam o şekilde yani
kanka yasu ve yone ne durumda ? ayarlar yapılabiliyor mu ? GÜncelleme geldi mi yani

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilgi için teşekkürler, hileyi kullanmasını çok fazla bilmiyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...