- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
dediğin gibi denedim fakat olmadığı için böyle bir konu açtım zaten kral ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim2 gündür seni takip ediyorum öncelikle hakkın cidden ödenmez çoğu insanın dile getirmeye çalıştığını sen bizler yerine getiyorsun ve konuya gelicek olursak minyonların içinde durmak yerine menzil alanı ucunda dursan çözüme ulaşabilirsin die düşünüyorum
arkadaşın dediği orb ayarlarını da denedin mi kankamskillerdeki geçişleri de buldum. Skillerin garanti olsun mu olmasın mı şeklinde ayarı var. Eğer garanti skill tuttsun istiyorsan dashing e getirebiliyoruz fakat tutsada tutmasada skilleri seri kullansın istiyorsak high veya medium iyi bir seçenek. Jinx de denendi
onu da denedim fakat çok bir fark anlayamadım. Oyun içerisinde belli olur diye düşünüyorum. Antreman modunda pek farketmedi.arkadaşın dediği orb ayarlarını da denedin mi kankam
leftspace veya pikachu7 el atsa sorun kökünden çözüleceğine inanıyorum umarım görürler konuyuonu da denedim fakat çok bir fark anlayamadım. Oyun içerisinde belli olur diye düşünüyorum. Antreman modunda pek farketmedi.
Teşşekür ederim kanka bilgilendirmen içi yaptım ayarlari tutmasını istedigim skillerin baya fark etti sağ ol bu arada arkadaşin dedigi obrwalker ayarına da baktım bir şey fark etmedi çok antreman modunda.skillerdeki geçişleri de buldum. Skillerin garanti olsun mu olmasın mı şeklinde ayarı var. Eğer garanti skill tuttsun istiyorsan dashing e getirebiliyoruz fakat tutsada tutmasada skilleri seri kullansın istiyorsak high veya medium iyi bir seçenek. Jinx de denendi
teşekkürler kral o videolar beni çok bekletti ama daha iyi anlaşılması için gerekiyordu değdi diye düşünüyorumV tuşuyla fast push sorunu bendede vardı, bilgileriniz ve emekleriniz için teşekkürler, ayrıca videolarınız efsane.
https://memoryhackers.org/konular/updated-wsreborn-config-14-01-2023.255067/Ayarlarını ss olarak burada paylaşır mısın jinx te deneyip bakayım ben de nasıl oluyor
ben twitchle laneclear speed i 6 yaptım bu fotodaki gibi yapamadan önce ittirmek için çok bekliyordu 6 ya çektikten sonra minyonu taramaya ve daha hızlı ittirmeye başladı antreman modunda denedim @Adc Main dene sende bence reisŞu ayarlar ile alakalı olabilir mi dediğin şey dener misin bi bu ayarları değiştirip
Ekli dosyayı görüntüle 83557
farm delay ve laneclear ile oynadıgında hızlı ittirme sorunu düzeliyormu yada sen direk bu ayarlarla bu sıkıntıyı hiç yaşamadınmı ?Şu ayarlar ile alakalı olabilir mi dediğin şey dener misin bi bu ayarları değiştirip
Ekli dosyayı görüntüle 83557
kral fast laneclear yapmak istediğimde eli,mle yapıyorum scripte hiç yaptırmadım bilmiyorum dene istersenfarm delay ve laneclear ile oynadıgında hızlı ittirme sorunu düzeliyormu yada sen direk bu ayarlarla bu sıkıntıyı hiç yaşamadınmı ?
tamam deneyip dönüş yapcamkral fast laneclear yapmak istediğimde eli,mle yapıyorum scripte hiç yaptırmadım bilmiyorum dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?