WSReborn hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
lprebornda zeri gibi yeni şampiyonlar yoktu, wsrebornda desteklenen şampiyonları görünce heyecanla girip denemek istedim fakat şu fast push sorunu gerçekten biraz rahatsız ediyor bir tek beni rahatsız etmemiş anlaşılan. Teşekkürler dostum faydalı içerik olmuş

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şu ayarlar ile alakalı olabilir mi dediğin şey dener misin bi bu ayarları değiştirip

Ekli dosyayı görüntüle 83557
yaptım sanki bi tık daha iyi gibi hissettirdi şu an bakalım teşekkürler öneri için dostum
Post automatically merged:

eyvallah denedim kral bu ayarıda daha iyi oldu gibi ikiniz de aynı şeyleri önerdiğiniz için aynı anda cevap vermeye çalıştım

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Cidden emeğine eline sağlık dostum hepsini okudum ve bütün videoları izledim dediğin gibi fast push kısmında LFReborn da V bastığımızda eğer bir minyonun canı yarı ise ona yetişemeyeceğini düşünüyorsa diğerlerini vurmuyor onun canının tam azılmasını bekliyor ve öyle itiyor sana katılıyorum. Onun haricinde Zeri de şu problem var last hit olsun laneclear olsun bastığımızda arada kalan bi minyon varsa V ya da X bastığımızda arada olduğu için o minyona vurmuyor illa görüş mesafesinde ve önünde bi engel olmaması gerekiyor ve Zeri nin farm yapması çok zor oluyor şahsen zehiri antreman modunda denemiştim farm almada sıkıntı yaşadım ayretten Bazı sc ile oynayan zeri oyuncuları Duvardan atlarken oda w atabiliyolardı bende hiç öyle bir şey sergilemedi LeftSpace config kullanıyorum bende cidden bu zeri olayını çözebilirsem o karakteri oynamayı düşünüyorum yanına Lulu alınca baya OP oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
wsreborn için büyük işler yapıyorsun kral. bu sorunun dile getirilmesi çok iyi olmuş

Griffin Premium
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Tek tek uğraşmışsın, eline emeğine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eline sağlık kardeşim kahramanların isminin altında video var heraldi ops yazıyor videolar açılmıyor yani kısacası bi göz atarsan sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
videolar arsivlenmiss gözükmüyo kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...