Uzman Üye
Merhaba uzun süredir kullanıyorum ama rank yükseldikçe zorlaşıyor dodgeler olsun combolar olsun bunları daha hard seviyelere nasıl alabilirim.
Dostum nasıl yapacağını bileemiyorsan neden yazıyorsun ?toi khong biet phai noi nhu the nao
ban yiyeceğimi bilerekten başka hesapta deneyeceğim sadece nasıl olduğunu çok merak ettimHocam kullanılan ve herkesce önerilen ayarlar senin ban yememen için yapılan ayarlar. Ayarları hard seviyeye aldığın takdirde ban yemen çok uzun sürmez ve gözle farkedilme oranları çok daha fazla artar. Ayarları yükseğe almaktansa oyun bilgisi edinmen yine senin rank atlamanı geliştirecektir. Kendi tavsiyemdir
Hileyi açtıktan sonra shift ile menüyü açıyorsun zaten. Oradan didiklersen normal olarak sçeilen seçenekleri high ayarlara alabilirsinDostum nasıl yapacağını bileemiyorsan neden yazıyorsun ?
Post automatically merged:
ban yiyeceğimi bilerekten başka hesapta deneyeceğim sadece nasıl olduğunu çok merak ettim
Özel configler kullan kankamMerhaba uzun süredir kullanıyorum ama rank yükseldikçe zorlaşıyor dodgeler olsun combolar olsun bunları daha hard seviyelere nasıl alabilirim.