19 Ocak 2023 #1 Learny L Onaylı Üye Katılım 18 Şub 2021 Mesajlar 64 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI Arkadaşlar WSReborn'da hasar ayarını nasıl kapatacağım yani adamın yanında beyaz bir bar oluyor ne kadar vuracağımızı falan gösteriyor onu nasıl kapatabilirim, nereden? Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim. Moderatörün son düzenlenenleri: 19 Ocak 2023
Arkadaşlar WSReborn'da hasar ayarını nasıl kapatacağım yani adamın yanında beyaz bir bar oluyor ne kadar vuracağımızı falan gösteriyor onu nasıl kapatabilirim, nereden? Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Çözüm #Adc Main 19 Ocak 2023 Dostum oynadığın çarın plugin kısmına gel shifte basınca örnek jinx yazar drawing kısmına gel orada draw damage yazar oradan kapatabilirsin
Dostum oynadığın çarın plugin kısmına gel shifte basınca örnek jinx yazar drawing kısmına gel orada draw damage yazar oradan kapatabilirsin
19 Ocak 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Dostum oynadığın çarın plugin kısmına gel shifte basınca örnek jinx yazar drawing kısmına gel orada draw damage yazar oradan kapatabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Dostum oynadığın çarın plugin kısmına gel shifte basınca örnek jinx yazar drawing kısmına gel orada draw damage yazar oradan kapatabilirsin
19 Ocak 2023 Konuyu başlatan #3 Learny L Onaylı Üye Katılım 18 Şub 2021 Mesajlar 64 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 25 5 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Dostum oynadığın çarın plugin kısmına gel shifte basınca örnek jinx yazar drawing kısmına gel orada draw damage yazar oradan kapatabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim. Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Dostum oynadığın çarın plugin kısmına gel shifte basınca örnek jinx yazar drawing kısmına gel orada draw damage yazar oradan kapatabilirsin Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim.
19 Ocak 2023 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,542 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Learny' Alıntı: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıklayın ... ne demek kankam başka bir problem olursa sorabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
Learny' Alıntı: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıklayın ... ne demek kankam başka bir problem olursa sorabilirsin