6 Şub 2023 #1 batugh0 Uzman Üye Katılım 17 Ara 2020 Mesajlar 169 Tepki puanı 19 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI bende mi sadece böyle maç attktan sonra tekrar açmak zorunda kalıyorum çok yorucu oluyor
Çözüm #Adc Main 6 Şub 2023 batugh0' Alıntı: bende mi sadece böyle maç attktan sonra tekrar açmak zorunda kalıyorum çok yorucu oluyor Genişletmek için tıklayın ... Bizim güvenliğimiz için her seferinde kapanıyor açman lazım herkeste böyle
batugh0' Alıntı: bende mi sadece böyle maç attktan sonra tekrar açmak zorunda kalıyorum çok yorucu oluyor Genişletmek için tıklayın ... Bizim güvenliğimiz için her seferinde kapanıyor açman lazım herkeste böyle
6 Şub 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,544 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI batugh0' Alıntı: bende mi sadece böyle maç attktan sonra tekrar açmak zorunda kalıyorum çok yorucu oluyor Genişletmek için tıklayın ... Bizim güvenliğimiz için her seferinde kapanıyor açman lazım herkeste böyle Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
batugh0' Alıntı: bende mi sadece böyle maç attktan sonra tekrar açmak zorunda kalıyorum çok yorucu oluyor Genişletmek için tıklayın ... Bizim güvenliğimiz için her seferinde kapanıyor açman lazım herkeste böyle