Çözüldü Wsreborn hilesi oyundan atıp fps düşürme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostlar ben hileyi kullanmaya başladım aslında baya iyi ama bazen oyuna girerken hileyi açtığımda oyundan atıyor bazen de oyundan atmasa bile fpsyi 24 e sabitliyor ve çok kasıyor sistemim iyi normalde en yüksek ayarlarda 250+ fps cikabiliyorum. Neredeyse her macta hileyi actigim zaman oyundan atıyor bazen de atmıyor bu durum biraz can sıkmaya başladı çözümünü bilen var mı?

Çözüm
Bunun tam bir çözümü yok, oyunu penceresiz tam ekran yap, dx9 modunu kapat ve oyun başladıktan 15 saniye sonra inject et. Bunlar alabileceğin önlemler, bunların dışında altf4 atıp tekrar girmek dışında başka bir çözüm yok.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bunun tam bir çözümü yok, oyunu penceresiz tam ekran yap, dx9 modunu kapat ve oyun başladıktan 15 saniye sonra inject et. Bunlar alabileceğin önlemler, bunların dışında altf4 atıp tekrar girmek dışında başka bir çözüm yok.

Çözüm
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hocam yanıt için teşekkürler bir sorum olacak dx9 modu ne ve nasıl kapatabilirim

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam yanıt için teşekkürler bir sorum olacak dx9 modu ne ve nasıl kapatabilirim
Oyuna girmeden, oyunun clientinin ayarlar kısmından. Eski sistemler için uyumluluğu arttıran bir ayar, scriptin stabil çalışmasını engelleyebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...