Onaylı Üye
1- Sağ tarafta böyle yazılar var. Dive turret yazısının yanında bir tuş bulunur ordan kapat dive turret özelliğiniwsreborn ile ilgili sormak istedigim seyler var:
1- oncelikle yasuo oynuyorum diyelim, ben adamı havada tutugumda ultiyle anında kulaaltına dive atmasını engellemek istiyorum ya da kule dısındakina degil de kule altındaki adama e atmasını kapamak istiyorum bunu nereden yapabilirim?
2- rakip benden kaçıyorken onu yakalamak için minyonlardan geçerek yakalamak varken ya da tristana iken w atarak yakalamak varken bazı anlık noktalarda flash atmak varken sürekli dümdüz koşuyor bunu nasıl çözebilirim?
3- ve luxun w sü gibi seyleri dodgelayamıyor bunun icin yapabilecegim bi sey var mı
4- totem falan koyarken cok zorlanıyor bu neden kaynaklı?
5- teşekkürler
1. Dive turret özelliğini kapatman gerek.
2. Çözemezsin flash atmıyor sen kendin atacaksın
3. Lux w hasar vermiyor o yüzden dodgelamıyor
4. totem olayı çok sağlam değil onu da kapatabilirsin
5. Rica ederim
teşekkür ederim cevaplarınız için çözüldü konu.1- Sağ tarafta böyle yazılar var. Dive turret yazısının yanında bir tuş bulunur ordan kapat dive turret özelliğini
2- Scripti açtın diye herşeyi o yapacak diye bir şey yok. Flashı kendin atman daha iyi. Bende yüksek eloda tristana oynuyorum W yi kendim atıyorum. Önemli olan kite atması ve skilleri dodgelaması. Zaten bunları sc yapınca gerisi sana kalmış
3- Lux w skili damage atmayan önemsiz bir yetenek. Özellikle cc olan skilleri dodgelar
4- Totemi nereye koyman gerektiğini mapte gösteriyor kendin koyman daha iyi
şu an ben de ona bakıyordum da bulmak güç bir tıksite üzerinden güzel bi config bulmanı öneririm
evet bayadr siteye girmiyordum cok fazla şey degişmişşu an ben de ona bakıyordum da bulmak güç bir tık
Rica ederimteşekkür ederim cevaplarınız için çözüldü konu.
Bende bi kullanabilseydim bi tadını alıcam bi alamadım bir türlüwsreborn ile ilgili sormak istedigim seyler var:
1- oncelikle yasuo oynuyorum diyelim, ben adamı havada tutugumda ultiyle anında kulaaltına dive atmasını engellemek istiyorum ya da kule dısındakina degil de kule altındaki adama e atmasını kapamak istiyorum bunu nereden yapabilirim?
2- rakip benden kaçıyorken onu yakalamak için minyonlardan geçerek yakalamak varken ya da tristana iken w atarak yakalamak varken bazı anlık noktalarda flash atmak varken sürekli dümdüz koşuyor bunu nasıl çözebilirim?
3- ve luxun w sü gibi seyleri dodgelayamıyor bunun icin yapabilecegim bi sey var mı
5- teşekkürler
çözüldü dedim ne gürültü yapıyorsun bak işinekanka biraz da sen oynasan keşke oyunu ne dersin ? totemi felan at yani bi zahmet ayrıca lux w sini neden dodgelesin tam olarak biraz kendin oynamaya çalış oyunu sadece boşluk tuşuna basıp tüm oyunu geçirmek mi istiyorsun anlamadım
dive turret ı kapatabilirsinwsreborn ile ilgili sormak istedigim seyler var:
5- teşekkürler
tesekkür ederimmmmdive turret ı kapatabilirsin
onu kendin yapcan
tehtid olarak görmediği için
sıkıntılı sanırm bilmiyorum
her hile riskli hesabını seviyorsan kullanmayacaksınban sıkıntısı varmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?