Süper Üye
Elo yazmayı unutmuştum. Bende diyorum eksik bir şey var ama? Teşekkür ederimeline sağlık dostum elonuda yazarsan diğer insanlar acısından iyi olabilir. yada space barına mı sağlık demeliydim?
knk ben kazanamıyom anladım garip işlerSelamün Aleyküm arkadaşlar, WSReborn ile kazanmaya devam ediyoruz..
Supportunuzu iyi seçmeyi unutmayın.
Adc :
Ekli dosyayı görüntüle 92033
Ben açıkçası "KogMaw, Twitch, Samira, Kalista, Ashe ve Jinx" tavsiye ediyorum.
Support :
Ekli dosyayı görüntüle 92034
Support olarakta tavsiyem "Yuumi, Lulu, Janna, Nami, Taric, Morgana ve Zilean" tavsiye ediyorum.
Önemli : Oldukça sakin ve safe bir şekilde oynamanızı tavsiye ediyorum. Script var diye pata küte girmenin anlamı yok. Karşıma çok script gelmesine rağmen hepsiyle iyi mücadele ediyorum bu sayede.
Kullandığım Script : Adc Main Config
Teşekkürler WSReborn..
Kazanmama sebebin kendi tahminimce script var diye kendine güvenmen ve sürekli pata küte dalmandan dolayı olabilir. Tabi görmediğim için bir şey diyemem ama öncelik her zaman oyun takibi ve yanına güzel bir support arkadaş.knk ben kazanamıyom anladım garip işler
Zaten oyunun genel kaderini değiştiren supporttur. Oyun bilgisi olmayan arkadaşlar için videolar çekmeye başlayacağım inşallah. Ne nerde nasıl oynanır kendi bildiğim şeyleri elimden geldiğince öğretmeye çalışacağım.Bayağı iyi win'ler bu arada support fakatörü adc'den daha önemli şu metada fakat şöyle bir olay var sen her ne kadar bu resimleri buraya atıp tavsiye versen de bu gayet iyi bir şey ona bir şey demiyorum oyun bilgisi olmayan arkadaşlarımız sürekli hata yapıp lose aldıkları için hevesi falan da kırılıyor diye düşünüyorum yani sonuç olarak oyun bilginiz yoksa bu şekilde oyun kazanamazsınız işin özeti budur
Gayet güzel bir fikir aslında iyi olur insanlara rehber niteliğinde olacaktır ne kadar kişi izler orasını bilemiyorum maalesef o kadar etkisi olur mu onu da bilemiyorumZaten oyunun genel kaderini değiştiren supporttur. Oyun bilgisi olmayan arkadaşlar için videolar çekmeye başlayacağım inşallah. Ne nerde nasıl oynanır kendi bildiğim şeyleri elimden geldiğince öğretmeye çalışacağım.
Yuumi arkadaşım oynuyor script olmadan normal bir şekilde. Beni yeterince koruyabileceği karşı takıma göre itemler alması oyunu kazandırıyor. Zaten tek başına bir scriptle de oyun kazanırsın ama kazanma oranın düşebilir. Yuumi tavsiye ederim eski yuumi den daha iyi, daha güçlü ve daha koruyucu.Yumii nasıl iyi oluyor mu hocam, oynarken nasıl oynuyorsun
thank you manI will do my best to help you win at WSReborn. Here are a few tips:
Here are some additional tips that may help you win at WSReborn:
- Practice regularly. The more you play, the better you will become at the game.
- Learn the different strategies. There are many different ways to win at WSReborn. Experiment with different strategies and find one that works best for you.
- Be patient. It takes time to become a good player at WSReborn. Don't get discouraged if you don't win every game. Just keep practicing and you will eventually start winning more often.
I hope these tips help you win at WSReborn!
- Pay attention to your opponents. Watch what they are doing and try to predict their next move.
- Don't be afraid to take risks. Sometimes you need to take a risk in order to win.
- Have fun! WSReborn is a game, so make sure you are enjoying yourself.
Yakında gelecek WSRebornu yeni kullanan ve oyun bilgisi az olan arkadaşlar için.eline sağlık kral öğretıcı oynanıs vıdeosu gelır mı
elonsuz olmazElo yazmayı unutmuştum. Bende diyorum eksik bir şey var ama? Teşekkür ederim..
Düzenledim hocam yazdım. Lig Platin.elonsuz olmaz
WSReborn (Üstüne tıklayarak ulaşabilirsin.) Scriptini kullanmaktayım.Hangi hileyi kullanıyorsun? Bedava mı? Hiç bilgim yokta, üzgünüm.
basıyor sc de oldugunuz kişinin canı ne kadar az olunca e basma ayarı var onu ayarlarsan basıyoryuumi supportda script açsak kendi kendine e basar mı ? öyle bir özellik varmı
Adc Main Config : https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-wsreborn-adc-main-config-29-05-2023.256045/hangi config kullaniyorsun
Teşekkürler bromEline sağlık Bol Winler Bol Eğlenceler
bende kullanacağım bakalım inşallah hayırlısı olsun kazanmaya evamSelamün Aleyküm arkadaşlar, WSReborn ile kazanmaya devam ediyoruz..
Supportunuzu iyi seçmeyi unutmayın.
Lig : Platin
Adc :
Ekli dosyayı görüntüle 92033
Ben açıkçası "KogMaw, Twitch, Samira, Kalista, Ashe ve Jinx" tavsiye ediyorum.
Support :
Ekli dosyayı görüntüle 92034
Support olarakta tavsiyem "Yuumi, Lulu, Janna, Nami, Taric, Morgana ve Zilean" tavsiye ediyorum.
Önemli : Oldukça sakin ve safe bir şekilde oynamanızı tavsiye ediyorum. Script var diye pata küte girmenin anlamı yok. Karşıma çok script gelmesine rağmen hepsiyle iyi mücadele ediyorum bu sayede.
Kullandığım Script : Adc Main Config
Teşekkürler WSReborn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?