Yaklaşık 1 ay önce hesabım banlandı. benle beraber bi kaç kişi daha patlamıştı. zaten lolü bırakmış gibi bişeydim o yüzden silmiştim. dün tekrar baştan yükleyip yeni bir leveli yüksek handmade hesap ile girdim. 3 4 maç sonra mı ne oturumdan attı ve ban yedim. Yeni bir hesaba geçicem fakat aynısı olur mu diye tereddüt ediyorum.
Sormak istediğim kısaca bu neden böyle oluyor ne yapmam gerek. Arkadaşımla beraber kasıyoruz fakat onda böyle bir problem yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben kendim daha kullanmadım, onaylı kullanıcı alınca kullanmayı düşünüyorum. Ama bence kullanıcı hatası, Çok bariz dodge ve autoaim açtıysan olur öyle kanka.
Merhaba hocam hesap bot ile kasılmış ise ban riski yüksek. eski bi hesap ve bot ile kasılmamış olması ban riskini minimum seviyeye indirir. Lol oynarken arkada vanguart yani valorantın koruma programı kapalı olması lazım. eski bot ile kasılmamış hesapla oynuyorum ve halen ban yemedim 6 ay veya daha fazla olmuştur.
Bu Link kırık hocam. Bunun gibi Wsrebornda ban yemeyeceğimiz ayarları nereden bulabiliriz ? Ben daha kullanmaya başalamadım 50 mesaj olunca kullanıcam da gene de şimdiden ortamını ayarlayayım
Bu Link kırık hocam. Bunun gibi Wsrebornda ban yemeyeceğimiz ayarları nereden bulabiliriz ? Ben daha kullanmaya başalamadım 50 mesaj olunca kullanıcam da gene de şimdiden ortamını ayarlayayım