1) XFProject çalıştırınWSReborn injectledikten sonra oyun 4-5 saniye donuyor daha sonra ise oyun kapanıyor nasıl çözebilirim?
Not: Windows 11 kullanıyorum.
W11 kullanıyorum yazmışsın dostum ama hangi sürümünü kullanıyorsunWSReborn injectledikten sonra oyun 4-5 saniye donuyor daha sonra ise oyun kapanıyor nasıl çözebilirim?
Not: Windows 11 kullanıyorum.
Windows 11 22H2W11 kullanıyorum yazmışsın dostum ama hangi sürümünü kullanıyorsun
çalışmaz bu sürümdeWindows 11 22H2
Denedim fakat hala aynı1) XFProject çalıştırın
2) Oyuna giriş yapın site arkada açık kalsın
3) Şampiyon seçim sırasında siteye gelip hileyi inject edin
4) Oyun penceresi açıldığında ise enter basıp hiçbir yere tıklamadan 2 saniye boyunca bekleyin
5) Inject sesini duyacaksınız. Hile aktif olacaktır.
Eğer hileyi bu adımları uygulayarak aktif ederseniz %98 kapanmadan çalışacaktır. İyi Forumlar..
kankam sürümünden kaynaklı hiçbir hile w11'in 22H2 sürümünde çalışmazDenedim fakat hala aynı
WSReborn konusunu okumuştum öyle bir şey yazmıyordu ama ne kadar çözüm varsa denedim demek ki windows sürümünden kaynaklıkankam sürümünden kaynaklı hiçbir hile w11'in 22H2 sürümünde çalışmaz
Buradan w10'a formatlayabilirsin https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/WSReborn konusunu okumuştum öyle bir şey yazmıyordu ama ne kadar çözüm varsa denedim demek ki windows sürümünden kaynaklı
w10'a geçmeyi düşünmüyorum ama yine de yardımın için teşekkür ederimBuradan w10'a formatlayabilirsin https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
geçmezsen hiçbir hileyi kullanamazsın hocam sitedeki bu kadar basit yani olay yine de sen bilirsin tabii kiw10'a geçmeyi düşünmüyorum ama yine de yardımın için teşekkür ederim
Sıkıntı yok ya lol'e script ile geri dönmeyi planlıyodum da script olmayınca başlayasım gelmedi yani çokta lazım olan bir şey değilgeçmezsen hiçbir hileyi kullanamazsın hocam sitedeki bu kadar basit yani olay yine de sen bilirsin tabii ki
bende win11 kullanıyorum herkezde oluyormu ?pc yi kapatıp açınca ilk oyuna antrenman modunda gir öyle injectle donma olursa görev yöneticisinden clienti kapat tekrar injectle düzelir ondan sonra normal gireceğin oyun moduna gir şampiyon seçim ekranında loaderi yükle oyun başlayıp karakterin göründüğünde enter a bas ve bekle donmadan injectlenir. Ben de win11 kullanıyorum böyle çözdüm sorunu