Çözüldü WSReborn inject sonrası oyun donup kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
WSReborn injectledikten sonra oyun 4-5 saniye donuyor daha sonra ise oyun kapanıyor nasıl çözebilirim?
Not: Windows 11 22H2 kullanıyorum.

Son düzenleme:
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
WSReborn injectledikten sonra oyun 4-5 saniye donuyor daha sonra ise oyun kapanıyor nasıl çözebilirim?
Not: Windows 11 kullanıyorum.
1) XFProject çalıştırın
2) Oyuna giriş yapın site arkada açık kalsın
3) Şampiyon seçim sırasında siteye gelip hileyi inject edin
4) Oyun penceresi açıldığında ise enter basıp hiçbir yere tıklamadan 2 saniye boyunca bekleyin
5) Inject sesini duyacaksınız. Hile aktif olacaktır.

Eğer hileyi bu adımları uygulayarak aktif ederseniz %98 kapanmadan çalışacaktır. İyi Forumlar..

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
pc yi kapatıp açınca ilk oyuna antrenman modunda gir öyle injectle donma olursa görev yöneticisinden clienti kapat tekrar injectle düzelir ondan sonra normal gireceğin oyun moduna gir şampiyon seçim ekranında loaderi yükle oyun başlayıp karakterin göründüğünde enter a bas ve bekle donmadan injectlenir. Ben de win11 kullanıyorum böyle çözdüm sorunu

~ 𝓚 ~
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1) XFProject çalıştırın
2) Oyuna giriş yapın site arkada açık kalsın
3) Şampiyon seçim sırasında siteye gelip hileyi inject edin
4) Oyun penceresi açıldığında ise enter basıp hiçbir yere tıklamadan 2 saniye boyunca bekleyin
5) Inject sesini duyacaksınız. Hile aktif olacaktır.

Eğer hileyi bu adımları uygulayarak aktif ederseniz %98 kapanmadan çalışacaktır. İyi Forumlar..
Denedim fakat hala aynı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
pc yi kapatıp açınca ilk oyuna antrenman modunda gir öyle injectle donma olursa görev yöneticisinden clienti kapat tekrar injectle düzelir ondan sonra normal gireceğin oyun moduna gir şampiyon seçim ekranında loaderi yükle oyun başlayıp karakterin göründüğünde enter a bas ve bekle donmadan injectlenir. Ben de win11 kullanıyorum böyle çözdüm sorunu
bende win11 kullanıyorum herkezde oluyormu ?

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Hilelerimiz, Winodws 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür. Ancak Windows 11 21h2 yi kullanabilirsiniz eğer Windows 11 de çok kalmak istiyorsanız.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...