- Konuyu başlatan
-
Activator -> Summoners -> Smite alt menüsünden istediklerinizi seçebilirsiniz.Bu configte her orman yaratıklarına çarp atması için hangi ayarı yapmam gerekiyor, yardımcı olabilir misin?
İzlenimlerin için teşekkürler, ben bunu yayınladığımda skinchanger tekrar gelmemişti o yüzden dosyasıyla alakalı bir problem olabilir, bakacağım. Minyon Last Hiti sadece denk gelmiş olmalı ki forumdaki hemen hemen her configin minyon ayarı aynı. Son söylediğin eksi yana katılıyorum, bu configin evadei sert ve net dönüşler yapıyor, belki bir skilli dodgelarken çok belli ediyor olabilir ama bunu böyle ayarlamamın sebebi takım savaşlarında birden çok skill gelirken mümkün olan en çoğunu dodgelayabilmesi. 3. yazdığın eksi konuyu da anlayamadım, sen High'a aldıktan sonra tekrar kendi kendine Extreme'a alması imkansız.1 Haftalık deneyimlerimi yazıyorum
+ Yanları
-Karakter havuzu oldukça geniş
-Jungle için en iyi config diyebilirim.
-Komboları bir çok confige göre iyi yapıyor
- Yanları
-Minyon son vuruşu inanılmaz kötü
-Skin Changeri her oyun açmanız gerekiyor diğer configlerde bir kere açmanız yeterli oluyor.
-Evade ayarları Leona gibi şampiyonlarla oynarken Extreme alıyor kendini otomatik olarak
-Diğer configlere göre karşıda daha çok script olduğun anlaşılıyor.
İzlenimim bunlar mutlaka kendi gördüğüm hatalar da var ancak genel olarak bunları yazmak istedim.
Awareness -> HUD bu ayarı kapatın.sol taraftaki karakterleri kapatmak istiyorum nereden yapacağız?
guncellenmemiş halinden memnumdum semirage olanı mı indirmeliyim şuanGuncelleme yayinladim, ilgisi olanlar bakabilirler.
semiRage olanında güncelleme notlarında eklediğim ufak çaplı değişiklikler var, artik onu güncelleyeceğim. Güncellenmemiş olan versiyonunu önemli bir şey olmadıkça güncellemeyeceğim ve original olarak ekledim.guncellenmemiş halinden memnumdum semirage olanı mı indirmeliyim şuan
suanlik sadece evade kismiyla alakali ufak degisiklikleri yaptim, cleanse ayaridir falan bakmadim. legit configde de dodge from fow acik unuttum meselarage configin geliştirilmesi gerek onun dışında mükemmel eline sağlık <3 cleanse delay 1200 falan onları 1 e çeksen müq
şuanlık sadece cleanseyi gördüm onun dışında iyi belki evadede 300 olan şeyi 350 falan yapabilirsin ama böylede gayet iyi eline sağlık <3suanlik sadece evade kismiyla alakali ufak degisiklikleri yaptim, cleanse ayaridir falan bakmadim. legit configde de dodge from fow acik unuttum meselaonerin varsa acigim.
evade internal ne kadar yuruyecegini ayarliyor, 300den yukarisi fazlasiyla gereksiz. onun yerine extra radius eklemek daha iyi.şuanlık sadece cleanseyi gördüm onun dışında iyi belki evadede 300 olan şeyi 350 falan yapabilirsin ama böylede gayet iyi eline sağlık <3
ikisi de ayni, originali artik guncellemeyecegim sadece. original hali de semiRage. Güncelleme notlarindaki degisiklikler var ekstra olarak semiRage versiyonda.orjinalimi semi-rage yimi önerirsiniz
dostum bu script değil configBen bu scriptinizi çok seviyorum hocam, güncelleme durumunuz var mı acaba? Halen sizin scriptinizi kullanıyorum. @k0vacs
dostum bu script değil configgüncelleme geldi zaten rage ve semirage config ekledi
Legit ve Rage olarak 2 versiyon ekledim, bu zamana kadar güncellediğim config zaten semiRage'ydi. Bence hepsini dene, yeni eklediğim Legit ve Rage'in eksikleri var ancak zamanla düzeltmeyi planlıyorum. Oynayış tarzına göre bir tanesini seçersin. Ben semiRage olanı şahsen daha çok seviyorum mesela. Bazısı sadece space basmak istiyor, bazısı da daha az belli olsun istiyor.Hocam dalgınlığıma gelmiş ya çok özür dilerim. Config yazacağıma Script yazmışım haha
Rage ve SemiRage'den hangilerini önerirsiniz? Ben ağırlıklı olarak Ezreal ve Ashe oynuyorum bu sıralar
Az önce Güncellenen Original versionu indirdim onu deneyeceğim
Legit ve Rage olarak 2 versiyon ekledim, bu zamana kadar güncellediğim config zaten semiRage'ydi. Bence hepsini dene, yeni eklediğim Legit ve Rage'in eksikleri var ancak zamanla düzeltmeyi planlıyorum. Oynayış tarzına göre bir tanesini seçersin. Ben semiRage olanı şahsen daha çok seviyorum mesela. Bazısı sadece space basmak istiyor, bazısı da daha az belli olsun istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?