Hocam oyun içerisinden öncesinde bu kadar dosya silmiyorduk.. Tekrardan patch attırır mı her seferinde bi bilgin var mı ?Riot Games\League of Legends\Config ve Logs klasörleri
ProgramData\Riot Games burdada machine.cfg , metadata
Kullanıcılar\User\AppData\Local\Riot Games klasörü
C:\wsreborn klasörü
Temp / Prefetch / %temp% / Recent >> içlerindeki herşey
SİLİNECEK
Kardeşim başka bir mesajı kopyalayıp yapıştırmak yasak ban yersin tekrarlama bir daha.Riot Games\League of Legends\Config ve Logs klasörleri
ProgramData\Riot Games burdada machine.cfg , metadata
Kullanıcılar\User\AppData\Local\Riot Games klasörü
C:\wsreborn klasörü
Temp / Prefetch / %temp% / Recent >> içlerindeki herşey
SİLİNECEK
Tam olarak bu sorundan müzdaribim hocam. Çözümü var mı ?Eğer oyle bi sorun mevcut lbrebornda temp %temp i temizleyince windows def güvenli işaretini alıyodu şimdi temizliyorum hala eylemleri başlat tehdit mevcut diyo
Malwarebyt yükleyip temizlemeyi düşündüm eve geçince oyle yapıcam buyuk igtimal ama tkrar açtıgımda aynı şey olunca ne yaparım bilmiyorumKardeşim başka bir mesajı kopyalayıp yapıştırmak yasak ban yersin tekrarlama bir daha.
Post automatically merged:
Tam olarak bu sorundan müzdaribim hocam. Çözümü var mı ?
Olabilir hocam eğer çözüm olacaksa herkesin işine yarar.Bunun için otomatik bir program yapıp paylaşıyım mı ister misiniz ?
Vanguard bu işe yarıyor hocam.silmeyince ban mı atıyorlar kullanmadığın halde
Kankam ban yeme riskin var işte kalıntılarla birlikte oynarsan eğer.Hatamı veriyor valoya girerken yoksa direk banmi atıyor böyle durumda kusura bakmayın konu dışı merakımdan soruyorum
@Echo offOlabilir hocam eğer çözüm olacaksa herkesin işine yarar.
Temp Prefetch %temp% Recent çalıştır kısmından bu klasörleri temizleArkadaşlar öncesinde temp ve appdata dosyalarını sildiğimizde lpreborn kalıntısı kalmıyordu ve rahat rahat valoya girebiliyorduk.. Şimdi appdata temp ve c diskindeki wsrebornu siliyorum defender hala daha trojan buluyor.. Bunu tamamen nasıl temizleyebilirim ya da valorantta herhangi bir sıkıntı yapar mı ?
eyw dostum sağ oladvanced system care kullanın arkadaşlar tüm logları kalıntıları temizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?