Hayır yemezsin istediğin gibi rage oynayabilirsinSanirim oynamaktan en cok zevk aldigim karakter kalista oldu sc de ama herkes sc oldugumu anliyor bu bir sorun cikararmi genelde en az 20 birakiyorum yanimada support arkadasimi aliyorum yaklasik 2 haftadir felan report sc gibi seyler diyorlar ama daha ban yemedim sizce yermiyim?
Anladim tesekkurler ( Artik rahat rahat kite layabilirimHayır yemezsin istediğin gibi rage oynayabilirsin
Script ud olduğu sürece istedikleri kadar raporlasinlar bir problem olmaz ama botted olursa hesabın ona dikkat et ban yiyebilirsinAnladim tesekkurler ( Artik rahat rahat kite layabilirim)
dostum report yesende bakmıyorlar ban yemezsin devamSanirim oynamaktan en cok zevk aldigim karakter kalista oldu sc de ama herkes sc oldugumu anliyor bu bir sorun cikararmi genelde en az 20 birakiyorum yanimada support arkadasimi aliyorum yaklasik 2 haftadir felan report sc gibi seyler diyorlar ama daha ban yemedim sizce yermiyim?
Botted dediginiz 30lvl kadar botla kasilmis hesaplarsa evet hesabimi itemsatisdan bu sekilde satin aldim fakat alali 1 yil oluyor daha oncede sc acmistim bu hesapta sorun olmamistiScript ud olduğu sürece istedikleri kadar raporlasinlar bir problem olmaz ama botted olursa hesabın ona dikkat et ban yiyebilirsin
1 seneki önceki hesaplarda sorun olmuyor hocam ben şu anki bottedlardan bahsediyorumBotted dediginiz 30lvl kadar botla kasilmis hesaplarsa evet hesabimi itemsatisdan bu sekilde satin aldim fakat alali 1 yil oluyor daha oncede sc acmistim bu hesapta sorun olmamisti
Yok su an degil 1 sene once aldim hala da kullaniyorum daha oncede ban yemedim bottedlardan1 seneki önceki hesaplarda sorun olmuyor hocam ben şu anki bottedlardan bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?