Çözüldü WSReborn karakterlerin sniper ayarı nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ağalar, örneğin bazı karakterlerde Shen, Maoikai, Sona gibi WSReborn kullanırken sniper diye bir kısım var. Oranın ayarı nasıl yapılıyor, bilen var mı? Hilenin skill atmasını geçtim, ben kendim Manuel olarak bile atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ben sadece q w e r kullanma sırasını ayarlıyorum ve bazen r yi kapatıyorum genelde scriptin kendisi skillerin rangeini otomatik algılıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
o tarz karakterlerle girdiğinde hiçbir ayarını ellemene gerek yok çünkü sapıtıyor hiçbir skill attırmıyor ya da oynamamalısın

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben skill atma sirasini ayarliyorum ornegin malzaharda sniper kismi var q kismini fulluyorum sonra e ve w yu aynanda atmasini sagliyorum nasil kombo yapmasini istiyorsan ona gore fulleyip alcaltabilirsin en yuksek olan skili ilk atiyor

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
sniper ilk kısmında sıralamasını seçiyorum enable yapıyorum genel olarak kurcalamak lazım hocam trundleda ben yapmıştım bide chogatta isterseniz özelden ssleri atarım
ipucu: yuvarlak etki alana sahip çarların skillerini circle seçeneğini ayarlarsanız daha iyi vuruyor
iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...