Uzman Üye
yakın zamanda guncelleme gelır duzelır dostum.Beyler script de kombo tuşunu kullanmayın çok fena bozuyor sizi güncelleme gelene kadar sadece evade kullanın hele adc oynuyorsanız komboya güvenip girdiğinizde vuruşlarınızın %80 i falan çöp oluyo uyarı yapiyim
hocam bilgilendirme için teşekürler ben LPReborn kulanmayı düşünüyorum çalışdı zaman o daha iyidiBeyler script de kombo tuşunu kullanmayın çok fena bozuyor sizi güncelleme gelene kadar sadece evade kullanın hele adc oynuyorsanız komboya güvenip girdiğinizde vuruşlarınızın %80 i falan çöp oluyo uyarı yapiyim
dün kalista oynuyodum bi sorun yokdu bugün girdim rezalet tam anlamıyla bozuldumu fixlendimi bilmiyorum ama oynanmayacak haldeBeyler script de kombo tuşunu kullanmayın çok fena bozuyor sizi güncelleme gelene kadar sadece evade kullanın hele adc oynuyorsanız komboya güvenip girdiğinizde vuruşlarınızın %80 i falan çöp oluyo uyarı yapiyim
hilenin oynayamaması riot kaynaklımı hocam?Sıkıntı riot kaynaklı, scriptte bir sorun yok.
problem büyük hocam yakında gelir update . sc ile alakalı bir duru yok .Beyler script de kombo tuşunu kullanmayın çok fena bozuyor sizi güncelleme gelene kadar sadece evade kullanın hele adc oynuyorsanız komboya güvenip girdiğinizde vuruşlarınızın %80 i falan çöp oluyo uyarı yapiyim
Hilesiz oynayanlardada şu an kite sıkıntısı var. Hiledeki daha anlık yaptığı için daha sık yaşanıyor muhtemelen. Rito kaynaklı bir sıkıntı var ama şu an ortada.D
dün kalista oynuyodum bi sorun yokdu bugün girdim rezalet tam anlamıyla bozuldumu fixlendimi bilmiyorum ama oynanmayacak halde
Post automatically merged:
hilenin oynayamaması riot kaynaklımı hocam?
benim anlamadığım sabahtan beri oynuyom bi sıkıntı yokdu bi akali atam dedim urfta e leri pazara gönderiyo kombo atmıyor rezaletdi yav inş kısa sürede düzelirHilesiz oynayanlardada şu an kite sıkıntısı var. Hiledeki daha anlık yaptığı için daha sık yaşanıyor muhtemelen. Rito kaynaklı bir sıkıntı var ama şu an ortada.
Belkide urf yada akaliyle alakalı bir uyumsuzluk var ama kite sorunu genel, scriptsizlerde yaşıyor aynı şeyi. Yakın zamanda çözülür mevzu.benim anlamadığım sabahtan beri oynuyom bi sıkıntı yokdu bi akali atam dedim urfta e leri pazara gönderiyo kombo atmıyor rezaletdi yav inş kısa sürede düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?