Çözüldü WSReborn koridora göre mi combo yapmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Selam dostlarım mesela ben midede irelia oynuyorum e yi falan neredeyse hiç tutturamıyor ama solo da oynarken tam tersi neredeyse hiç kaçırmadan atıyor ve aşırı op oluyor topta acaba bunun bir ayarı var mı mide alırken bir ayar yapıyor muyuz?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selam dostlarım mesela ben midede irelia oynuyorum e yi falan neredeyse hiç tutturamıyor ama solo da oynarken tam tersi neredeyse hiç kaçırmadan atıyor ve aşırı op oluyor topta acaba bunun bir ayarı var mı mide alırken bir ayar yapıyor muyuz?
Predition kısmından hpredictte getir irelia oynarken tutturduğunu göreceksin

Çözüm
Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Anlaşılabilir çok fazla hızlı q attığı için e leri de kusursuz atıyor ama bu bir sorun değil script ud olduğu için sorun olmuyor
anladım kankam son olarak bu dediğin ayar sadece ire için mi diğer herolarda bazı değişikler yapıyor mu ? gerçi senin configi kullanıyorum açıktır herhalde dediğin şey

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
anladım kankam son olarak bu dediğin ayar sadece ire için mi diğer herolarda bazı değişikler yapıyor mu ? gerçi senin configi kullanıyorum açıktır herhalde dediğin şey
Benim configi kullanman + sağlar evet ama bu predict mevzusunu sadece irelia'da oynarken hpredictte oyna normal çarlarda ise wpredictte devam edebilirsin irelia oynarken hpredicte aldırmamın sebebi e leri stabil atmasıdır ama wpredictte atmıyor genelde kaçırıyor zaten oyunlarda denersen ne demek istediğimi anlayacaksın

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
kullandığın config ve yeni çıktığı için böyle sorunlar olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...