27 Nis 2023 #1 Fefe622 Seçkin Üye Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 324 Tepki puanı 25 Ödüller 4 Sosyal 3 HİZMET YILI Böyle bir hata alıyorum windows sürümümü düşürdüm oyunu sildim yükledim hala böyle yardım eder misiniz
Böyle bir hata alıyorum windows sürümümü düşürdüm oyunu sildim yükledim hala böyle yardım eder misiniz
Çözüm #Adc Main 27 Nis 2023 Fefe622' Alıntı: Böyle bir hata alıyorum windows sürümümü düşürdüm oyunu sildim yükledim hala böyle yardım eder misiniz Genişletmek için tıklayın ... 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu açınız 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın NOT: Konu sahibi bilgisayarını...
Fefe622' Alıntı: Böyle bir hata alıyorum windows sürümümü düşürdüm oyunu sildim yükledim hala böyle yardım eder misiniz Genişletmek için tıklayın ... 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu açınız 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın NOT: Konu sahibi bilgisayarını...
27 Nis 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,383 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Fefe622' Alıntı: Böyle bir hata alıyorum windows sürümümü düşürdüm oyunu sildim yükledim hala böyle yardım eder misiniz Genişletmek için tıklayın ... 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu açınız 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın NOT: Konu sahibi bilgisayarını formatladıktan ve bu adımları yaptıktan sonra düzeldiğini iletti. Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Fefe622' Alıntı: Böyle bir hata alıyorum windows sürümümü düşürdüm oyunu sildim yükledim hala böyle yardım eder misiniz Genişletmek için tıklayın ... 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu açınız 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın NOT: Konu sahibi bilgisayarını formatladıktan ve bu adımları yaptıktan sonra düzeldiğini iletti.
27 Nis 2023 Konuyu başlatan #3 Fefe622 Seçkin Üye Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 324 Tepki puanı 25 Ödüller 4 Sosyal 3 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu açınız 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın Genişletmek için tıklayın ... hepsini yaptım olmadı ama pc formatladım şimdi düzeldi teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu açınız 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın Genişletmek için tıklayın ... hepsini yaptım olmadı ama pc formatladım şimdi düzeldi teşekkürler